Avea mı :ah benim için sorun değil. Buralarda çekim sorunu falan da yok
Amaru Shady Üye 15097' Alıntı: Avea mı Genişletmek için tıkla ... benim için sorun değil. Buralarda çekim sorunu falan da yok
15097' Alıntı: Avea mı Genişletmek için tıkla ... benim için sorun değil. Buralarda çekim sorunu falan da yok
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: içinizde uyarı puanı alan var mı? Ayrıca ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla ... bolca aldım bi çocuk yüzünden
OttomaN TigeR' Alıntı: içinizde uyarı puanı alan var mı? Ayrıca ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla ... bolca aldım bi çocuk yüzünden
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: içinizde uyarı puanı alan var mı? Ayrıca ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla ... benin yok porto novo
OttomaN TigeR' Alıntı: içinizde uyarı puanı alan var mı? Ayrıca ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla ... benin yok porto novo
BreakerZote Üye 15097' Alıntı: Bekliyoruz bakalım nasıl bir yermiş de koskoca Turkcell'in 3G'si Kars'ta çekmiyormuş Genişletmek için tıkla ... Hadi Karsı Anladımda Zonguldak Merkezde Evim Ve Evimin Yakınında Hastane Var Ve Telefon Çekmiyor En Fazla 1 Diş
15097' Alıntı: Bekliyoruz bakalım nasıl bir yermiş de koskoca Turkcell'in 3G'si Kars'ta çekmiyormuş Genişletmek için tıkla ... Hadi Karsı Anladımda Zonguldak Merkezde Evim Ve Evimin Yakınında Hastane Var Ve Telefon Çekmiyor En Fazla 1 Diş
MasteLaa Üye Anafor.CK' Alıntı: MasteLaa canımsın. Genişletmek için tıkla ... Sen de benim canimin icisin abim
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: seni uzun süre göremeyince pm atmak mantıklı gelmedi. Daha önce Samsun'a gelme konusunda ne dedim hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Her ne ise. Önemli değil zaten artık. Gelmiş gitmişsin..
Pondusss' Alıntı: seni uzun süre göremeyince pm atmak mantıklı gelmedi. Daha önce Samsun'a gelme konusunda ne dedim hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Her ne ise. Önemli değil zaten artık. Gelmiş gitmişsin..
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: bolca aldım bi çocuk yüzünden Genişletmek için tıkla ... ne anlama geliyor furkan
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Sen de benim canimin icisin abim Genişletmek için tıkla ... geli n gudular bide ben öpem sizi
MasteLaa' Alıntı: Sen de benim canimin icisin abim Genişletmek için tıkla ... geli n gudular bide ben öpem sizi
15097 Üye Pondusss' Alıntı: benim için sorun değil. Buralarda çekim sorunu falan da yok Genişletmek için tıkla ... Çekim sorunundan değil de interneti de yavaşmış Avea'nın ama sen memnunsan sorun yok.
Pondusss' Alıntı: benim için sorun değil. Buralarda çekim sorunu falan da yok Genişletmek için tıkla ... Çekim sorunundan değil de interneti de yavaşmış Avea'nın ama sen memnunsan sorun yok.
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: benin yok porto novo Genişletmek için tıkla ... benimde yok ama az kalsın tanıdığım birisinin sayesinde olacaktı
ynsemrekose' Alıntı: benin yok porto novo Genişletmek için tıkla ... benimde yok ama az kalsın tanıdığım birisinin sayesinde olacaktı
Amaru Shady Üye Anafor.CK' Alıntı: Her ne ise. Önemli değil zaten artık. Gelmiş gitmişsin.. Genişletmek için tıkla ... seneye haber versem olur mu
Anafor.CK' Alıntı: Her ne ise. Önemli değil zaten artık. Gelmiş gitmişsin.. Genişletmek için tıkla ... seneye haber versem olur mu
-efşan Üye ynsemrekose' Alıntı: herkes dışarıda mobil yada tatilde... Genişletmek için tıkla ... Haklısın Kardeşim..
ynsemrekose' Alıntı: herkes dışarıda mobil yada tatilde... Genişletmek için tıkla ... Haklısın Kardeşim..
MrTech Üye @Pondusss - Abi Neden Aldın ? Hangi Cocuk ? Dalak mı ? @ynsemrekose - Kac Dil Biliyorsun ?
15097 Üye BreakerZote' Alıntı: Hadi Karsı Anladımda Zonguldak Merkezde Evim Ve Evimin Yakınında Hastane Var Ve Telefon Çekmiyor En Fazla 1 Diş Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote' Alıntı: Hadi Karsı Anladımda Zonguldak Merkezde Evim Ve Evimin Yakınında Hastane Var Ve Telefon Çekmiyor En Fazla 1 Diş Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: seneye haber versem olur mu Genişletmek için tıkla ... Nasıl istersen öyle olsun, Kardeşim.
Pondusss' Alıntı: seneye haber versem olur mu Genişletmek için tıkla ... Nasıl istersen öyle olsun, Kardeşim.
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne anlama geliyor furkan Genişletmek için tıkla ... Belli sayıda belirli bi süre için ban veriyo
OttomaN TigeR' Alıntı: ne anlama geliyor furkan Genişletmek için tıkla ... Belli sayıda belirli bi süre için ban veriyo
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: benimde yok ama az kalsın tanıdığım birisinin sayesinde olacaktı Genişletmek için tıkla ... n'oldu
OttomaN TigeR' Alıntı: benimde yok ama az kalsın tanıdığım birisinin sayesinde olacaktı Genişletmek için tıkla ... n'oldu