Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 5 misafir)Tarık abim buarada misin bilmiyorum sana ve biricik Anafor.CK abime selamlarımı iletiyorum![]()
Tarık abim buarada misin bilmiyorum sana ve biricik Anafor.CK abime selamlarımı iletiyorum![]()

O zaman normal bi işe gir abi
Başvurmak Sorun Değil YaşarımBurda Düzenim Var Benim İl Dışında İşe Başlamam Demem Direk Zarar
Ev Kirası Giderler Faturalar Vs Vs Direk Zarar
- - - Eklendi - - -
Büyük Başarı Tebrikler

Avea mı
yeni hat daha aktif olmadı
Avea

Problem Değil FatihimNerelerdesin Bakayım Sen

Kars dayim ab köydeyim de cidden.sıkıntılı internete girmek..Köyun fotograflarini atacagim marasa donunce siteye![]()

O zaman normal bi işe gir abi
sence bilgisayar mı inşaat mı ? lise dalı olarak.
ben bu mevzulardan pek anlamam 
sence bilgisayar mı inşaat mı ? lise dalı olarak.
Bekliyoruz bakalım nasıl bir yermiş de koskoca Turkcell'in 3G'si Kars'ta çekmiyormuş
Kars dayim ab köydeyim de cidden.sıkıntılı internete girmek..Köyun fotograflarini atacagim marasa donunce siteye![]()

Arkadaşlar mobilim ve bağlantı sorunum var. Cevap veremediğim arkadaşlar lütfen kusuruma bakmasın![]()
Pm atabilirdin Kardeşim. Yahut sana Samsun'a gelirken mutlaka haber ver dediğimde daha samimi bir şekilde cevap vermiş olsa idin E-posta ya da telefon numaramı verirdim. Ki ulaşmış olsan dahi gelmek isteyeceğin bir yerde değildim.

bilgisayarben bu mevzulardan pek anlamam
![]()

Tarık abim buarada misin bilmiyorum sana ve biricik Anafor.CK abime selamlarımı iletiyorum![]()