Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Herkese iyi geceler...

Del Rey

Del Rey

Üye
Allaha şükür benim babamın babası suan içinde bulunduğum evimizi en iyi şekilde yaptırmış. bide tam yerini bulmuş = arsası 600 bin tl

Hah, dur. Bilgisayardan çıkmam gerekti yazamadım.

Dosya şifreleyici mi geliştiriyorsun? :bud:

son.kral

son.kral

Üye
sabahtan beri tanışalım diyorum sen tanışmıyordun ben napıyım şimdi :ehe adın ne peki

son.kral

son.kral

Üye
evet beyler bugün son sahurumuz. Allah bütün oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Bir dahaki ramazan ı da daha iyi ihya etmemizi nasip eylesin

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora ve Del Rey
abandonware

abandonware

Üye
Hah, dur. Bilgisayardan çıkmam gerekti yazamadım.

Dosya şifreleyici mi geliştiriyorsun? :bud:

hayır usb disk security den daha başarılı bir antivirus üzerinde çalışıyorum. dosya sifrelemeyi update ve activation kisminda veri güvenliği için kullanacam :)

- - - Eklendi - - -

evet beyler bugün son sahurumuz. Allah bütün oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Bir dahaki ramazan ı da daha iyi ihya etmemizi nasip eylesin

amin

- - - Eklendi - - -

İyi geceler anacım :tebessüm:

yatiyonmu

son.kral

son.kral

Üye
bende kaçar. Hadi kendinize iyi bakın. Allah a emanet olun :bye2:

Del Rey

Del Rey

Üye

Amin anacım amin. Ben bugünden itibaren gelecek kadir gecesine kadar yine liste tutacağım. Bu kadir gecesinde isteyeceğim çoğu şeyi unuttum :(

abandonware

abandonware

Üye
Amin anacım amin. Ben bugünden itibaren gelecek kadir gecesine kadar yine liste tutacağım. Bu kadir gecesinde isteyeceğim çoğu şeyi unuttum :(

ben direk Allahım başka zamanki ettiğim duaları şimdide ediyormusum gibi kabul eyle diyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

neyse gençler bahaddin kaçar bu gidişle annem kalmayacak sahur yapamayacaz herhalde bi uyandirayim onları

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet iyi geceler herkese :tebessüm:

SHS

SHS

Üye
|-)

El-CD

El-CD

Üye
S.a