sadece bu değil. alıntı yapana kadar gbeğim çatlıyor. birşey daha söyleyim. herkes nokia nın tarayıcısını kötülüyor. özellikle maxicep in pc sürümünü açmakta zorlanıyor filan diyorlar. doğru ama sadece burda oluyor. diğer normal forumları gayet iyi açıyor. çünkü bu forumda özel tasarım kullanılmış ve imajların yüklenmesi ağır oluyor.
İyiyim teşekkürler Hazırlanıyordum kuzu işte yolcuyum ben de![]()

Anacım ben de buradayım. Bu son sahurumuz.Bir yandan mutluyum, bir yandan da üzülüyorum. Ama genelde mutluyum.
![]()
Anlaşıldı merkezamin cümlemizden fatih (mesaj saklama sıkıntım var da)

Hoş geldin kuzum naberAnacım ben de buradayım. Bu son sahurumuz.Bir yandan mutluyum, bir yandan da üzülüyorum. Ama genelde mutluyum.
![]()

hoşmuş
guitar heroda çalıyorum![]()
herkese iyi geceler, görüşmek üzere...

nereye yahu görüşürüz o zamanherkese iyi geceler, görüşmek üzere...

Senden ayrılamam merak etme
Kaçamazsın benden 
Anlaşıldı merkez
Hoş geldin kuzum naber![]()

Senden ayrılamam merak etmeKaçamazsın benden
![]()

İyiyim teşekkürler Hazırlanıyordum kuzu işte yolcuyum ben de![]()

Benim tarayıcı iyi hızlı açıyor da bazen alıntılarda uzun bir mesaj yazdığım oluyor göndermiyor o yazıyı ben de o kadar yazımı kaydedemeden çıkıyorum.
sadece bu değil. alıntı yapana kadar gbeğim çatlıyor. birşey daha söyleyim. herkes nokia nın tarayıcısını kötülüyor. özellikle maxicep in pc sürümünü açmakta zorlanıyor filan diyorlar. doğru ama sadece burda oluyor. diğer normal forumları gayet iyi açıyor. çünkü bu forumda özel tasarım kullanılmış ve imajların yüklenmesi ağır oluyor.
Ben de iyiyim anacımHoşbulduk anam iyiyim sen?![]()

HoşbuldukEee, nasıl gidiyor?
![]()

Köye kuzum dayımların yanına ama köy de köy yani lavaboları dışarıda umarım telefon çeker de arada girerim forumaFatih, hayırdır yolculuk nereye?![]()