Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye

Sağolasın..

Kars'a gidiyorum dayımlar var dedemler de manisa'dan oraya gitmiş köye yani bizim köy de harbi köy telefonun çekmesi zor gibi somuru: Her taraf orman,inek ve tezek evler kerpiç zaten :züü:

tüh ya neyse bize allah yolunu açık etsin demek düşer. orda bizi unutma hazır manisaya gidiyonuz geçerken afyonada uğrayın bari

ANIL

ANIL

Admin
Kars'a gidiyorum dayımlar var dedemler de manisa'dan oraya gitmiş köye yani bizim köy de harbi köy telefonun çekmesi zor gibi somuru: Her taraf orman,inek ve tezek evler kerpiç zaten :züü:

iyi yolculuklar o zaman, bekliyoruz :)

son.kral

son.kral

Üye
mobilim tarık tamam anladım senin dediğini. Karışma bende :tebessüm:

m542tf

m542tf

Üye
selamüe aleyküm hayırlı geceler

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Kars'ın neresine gidiyorsun fatih?
Kağızman kuzum..Bir köyü işte zaten enteresan bir yer kürt ve türk ayrılıyor orada köyleri felan da farklı kürtlerin yani Kars pek yaşanıcak bir yer değil insanlarını pek sevmiyorum açıkçası iyi olanlar da var tabii.

abandonware

abandonware

Üye

Kağızman kuzum..Bir köyü işte zaten enteresan bir yer kürt ve türk ayrılıyor orada köyleri felan da farklı kürtlerin yani Kars pek yaşanıcak bir yer değil insanlarını pek sevmiyorum açıkçası iyi olanlar da var tabii.

:hmmm hayırlısı olur inşallah

m542tf

m542tf

Üye
23:00 aracına saat 00:00 da binip istanbuldan samsuna yolculuk yapıyorum daha istanbuldan çıkamadık samandıradayız halen

Üst Alt