Abi yorulduğuna değmez :D Bi laf atıyor ortaya akıllı sinirlerimi bozuyo.
DreaMagiC Üye alpayoktay' Alıntı: Abi yorulduğuna değmez Genişletmek için tıkla ... Bi laf atıyor ortaya akıllı sinirlerimi bozuyo.
alpayoktay' Alıntı: Abi yorulduğuna değmez Genişletmek için tıkla ... Bi laf atıyor ortaya akıllı sinirlerimi bozuyo.
Otroligt Üye DreaMagiC' Alıntı: Bi laf atıyor ortaya akıllı sinirlerimi bozuyo. Genişletmek için tıkla ... Okuyup okuyup gülüyorum abi sadece PM den küfretmişsin
DreaMagiC' Alıntı: Bi laf atıyor ortaya akıllı sinirlerimi bozuyo. Genişletmek için tıkla ... Okuyup okuyup gülüyorum abi sadece PM den küfretmişsin
doctorrr Üye son.kral' Alıntı: hadi hala tanıtmadınız kendinizi. Tanışalım diyorum yanaşmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... merhaba canısı ben şadi idaş şadi hatırlayan varsa el etsin abiler
son.kral' Alıntı: hadi hala tanıtmadınız kendinizi. Tanışalım diyorum yanaşmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... merhaba canısı ben şadi idaş şadi hatırlayan varsa el etsin abiler
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: Aykut'un hayaleti mi dolaşıyor acaba? Genişletmek için tıkla ... Aykut daha akıllı idi
Vatron' Alıntı: Aykut'un hayaleti mi dolaşıyor acaba? Genişletmek için tıkla ... Aykut daha akıllı idi
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap phasan' Alıntı: allaha emanet olun ben yatar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. Allah rahatlık versin.
phasan' Alıntı: allaha emanet olun ben yatar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. Allah rahatlık versin.
abandonware Üye son.kral' Alıntı: hadi tanışalım Genişletmek için tıkla ... sende tutturduk tanisalim diye
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Aykut daha akıllı idi Genişletmek için tıkla ... Sen benim selamımı neden almadın
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: idare eder stajım bitiyor ay sonunda... Genişletmek için tıkla ... Staj çok yoruyor belli ki Allah kolaylık versin hayırlısı inşallah Ne okuyordun sen ?
nsekiz' Alıntı: idare eder stajım bitiyor ay sonunda... Genişletmek için tıkla ... Staj çok yoruyor belli ki Allah kolaylık versin hayırlısı inşallah Ne okuyordun sen ?
doctorrr Üye son.kral' Alıntı: aykut kim ya Genişletmek için tıkla ... senin jenerasyonundan bi tip anlayacağın tam numunelik
son.kral' Alıntı: aykut kim ya Genişletmek için tıkla ... senin jenerasyonundan bi tip anlayacağın tam numunelik
abandonware Üye Vatron' Alıntı: Sen benim selamımı neden almadın Genişletmek için tıkla ... hengamenin içinde görse alacak
Vatron' Alıntı: Sen benim selamımı neden almadın Genişletmek için tıkla ... hengamenin içinde görse alacak
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: Sen benim selamımı neden almadın Genişletmek için tıkla ... Aldım kuzum sen cevap yazmadın
Vatron' Alıntı: Sen benim selamımı neden almadın Genişletmek için tıkla ... Aldım kuzum sen cevap yazmadın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: Allah'a emanet olun, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Metin.
son.kral Üye hadi arkadaşlar şimdiye kadar olanları unutalım kendimize beyaz bi sayfa açalım he ne dersiniz
abandonware Üye ynsemrekose' Alıntı: senin jenerasyonundan bi tip anlayacağın tam numunelik Genişletmek için tıkla ... numunelik
ynsemrekose' Alıntı: senin jenerasyonundan bi tip anlayacağın tam numunelik Genişletmek için tıkla ... numunelik
ANIL Admin MasteLaa' Alıntı: Staj çok yoruyor belli ki Allah kolaylık versin hayırlısı inşallah Ne okuyordun sen ? Genişletmek için tıkla ... cam valla ramazanda çok yordu...
MasteLaa' Alıntı: Staj çok yoruyor belli ki Allah kolaylık versin hayırlısı inşallah Ne okuyordun sen ? Genişletmek için tıkla ... cam valla ramazanda çok yordu...