Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Yok genc baya ilerledim ama daha bitmedi. Hergun 10 larca gorev yapiyorum ama sukur ki oyun baya bir uzun. Sanirim bayramda bitiririm. Bugun yaklasik 5-6 saat oynadim. Herkese tavsiye ediyorum her ne kadar butun ayarlar lowda da olsa grafik kartiniz saglamsa gorsel yonden fazlasiyla douyurucu bir oyun.

nvdia 9800 gt 1gb 256 bit ekran kartı var son ayarlarda oynarım heral :D 1. oyunu harikaydı 2. çıktığını senden duyuyorum

El-CD

El-CD

Üye
Ha bir de zorluk seviyesini normale cektigimden de kaynakli oyun zorlugu var. Klavyenin izi elimde cikmis o kadar zorlandim bir gorevde yaklasik 20-30 dk da oldurebildim canavari :D

codblackops2

codblackops2

Üye

Kardeşim pc den kalktım mecbur kusura bakmayın :(
Peki :ağlarım:
Yok genc baya ilerledim ama daha bitmedi. Hergun 10 larca gorev yapiyorum ama sukur ki oyun baya bir uzun. Sanirim bayramda bitiririm. Bugun yaklasik 5-6 saat oynadim. Herkese tavsiye ediyorum her ne kadar butun ayarlar lowda da olsa grafik kartiniz saglamsa gorsel yonden fazlasiyla douyurucu bir oyun.

doydumu karnın abi oyunla :ehe

El-CD

El-CD

Üye
Yok yemegimi yedim sukur ;)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye

şifre:maxi

gelmek isteyen var mı :hmmm gelin 2kişyiiz

StunnerDead

StunnerDead

Üye
İşlemci: Core 2 Duo E6700 2.66GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Ekran Kartı: Geforce 7800 GS / Radeon X1800 Series 256MB
Ram: 2 GB
Hardisk: 8 GB
Directx: 9-10

sistem gereksinimi bunlar ben bu oyunu son grafiklerde oynarım valla :D

benim sistem 4gb ram asus anakart nvdia 9800 gt ekran kartı amd athlon 4 çekirdek 3.0 ghz işlemci var hayli hayli yeter

hackedbygobel

Üye
whatsapp kullananlar, bekliyorum herkesi. Muhabbet edelim biraz. 05069960339 tüm maxi cep ailesi davetlidir.

- - - Eklendi - - -

whatsapp kullananlar, bekliyorum herkesi. Muhabbet edelim biraz. 05069960339 tüm maxi cep ailesi davetlidir. Her şey için pm atabilirsiniz. Iyi geceler, keyifli muhabbetler.

__xXx__

__xXx__

Üye
s.a millet nasılsınız ne var ne yok kimse var mı

jackalmami

jackalmami

Üye
selamün aleyküm gençler ve genç kalanlar

- - - Eklendi - - -

herkese hayırlı sabahlar,öğlenler,ikindiler,akşamlar ve yatsılar. Kısacası; hayırlı günler :bye2:

son.kral

son.kral

Üye
ben olabilirim ama nedense mesaj sonradan geliyor. Yönetici onayına ihtiyaç duyuyorlar. Nasıl kurtulabilirim bundan bi yardımınız dokunabilir mi?

Üst Alt