Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
:hmmm

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Neyse hayırlı geceler herkese by :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
şimdi forumda 'hizan' adlı bir abi(44 yaşında) forumda n8'i ola bir bayan kulanıcıya yardım etmek istemiş.teamwieverdan halledememişler kızın pcsi yavaş oldugu için.istanbulda birbirlerine yakın bir semtte oturuyorlarmış neyse kızada acil telefon lazımmış hizan abi de kıza kendi n8'ini vermiş ve kızın n8'ini dead flash atarak kurtarmış.sonra tekrar buluştuklarında hizan abi kızdan almış telefonunu içindekilere bi bakmış kızın uygunsuz resimleri.sonra aramış hoop ne ayak felan demiş kızda demişki seni istiyorum (özür dilerim bu arada beyler :D) evlenelim zart zurt o gün bugündür rahatsız ediyormuş hizan abiyi.o da konu açtı böyle böyle diye konu silinmiş.bizde n8li bayanları arıyoruz forumda kim olabilir diye öyle işte :) (işin kötüsü hizan abi söylemiyor kızın nickini.)

konu silinmeden 2 dakika önce açtım okudum okuyu hizan abi de yaşı kemale ermiş yani :D kim acaba merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
MasteLaa

MasteLaa

Üye
şimdi forumda 'hizan' adlı bir abi(44 yaşında) forumda n8'i ola bir bayan kulanıcıya yardım etmek istemiş.teamwieverdan halledememişler kızın pcsi yavaş oldugu için.istanbulda birbirlerine yakın bir semtte oturuyorlarmış neyse kızada acil telefon lazımmış hizan abi de kıza kendi n8'ini vermiş ve kızın n8'ini dead flash atarak kurtarmış.sonra tekrar buluştuklarında hizan abi kızdan almış telefonunu içindekilere bi bakmış kızın uygunsuz resimleri.sonra aramış hoop ne ayak felan demiş kızda demişki seni istiyorum (özür dilerim bu arada beyler :D) evlenelim zart zurt o gün bugündür rahatsız ediyormuş hizan abiyi.o da konu açtı böyle böyle diye konu silinmiş.bizde n8li bayanları arıyoruz forumda kim olabilir diye öyle işte :) (işin kötüsü hizan abi söylemiyor kızın nickini.)
Ahaha :d: Hizan abi root yapınca garanti bozulmaz demişti takılmıştım meğer bayağı büyükmüş :hmmm 44 maşallah :hmmm

Ama adam iyilik yapmış başına kalmış :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Huhhuuu :ehe :ehe

üçkağıtçı01

Üye
selamlar :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye

la yanlış anlama hizan abi kızı değil kız hizan abiyi istiyor :D
kızda genç ha 20-25 yaşlarında

- - - Eklendi - - -

:naughty:

ya ben hizan abi kızı istiyor felan demedim nerden çıkardınız konuyu bizzat okudum zaten kız bela olmş. nerden biliyon yaşını kızın ? :naughty:

Üst Alt