aynen metin benimde aklıma direk o geldi :ehe
15097 Üye jackalmami' Alıntı: tükürükçü benim üstüme tanımam Genişletmek için tıkla ... Lama diyelim o zaman sana ne dersin
jackalmami' Alıntı: tükürükçü benim üstüme tanımam Genişletmek için tıkla ... Lama diyelim o zaman sana ne dersin
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: bende dinlemem, laf yok zaten sanatçılara saygım var... Genişletmek için tıkla ... Bende şakasına demiştim zaten. 15097' Alıntı: Lama yavrusu Genişletmek için tıkla ... Adriana Lima yavrusu
nsekiz' Alıntı: bende dinlemem, laf yok zaten sanatçılara saygım var... Genişletmek için tıkla ... Bende şakasına demiştim zaten. 15097' Alıntı: Lama yavrusu Genişletmek için tıkla ... Adriana Lima yavrusu
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Türk şarkıları Arsız Bela Genişletmek için tıkla ... :uçurumdan at:
otostopçu Üye Vatron' Alıntı: :uçurumdan at: Genişletmek için tıkla ... :tebriketplaketver: :yardımcıol:
Metin MF Üye arsız bela'nın "yüzüğü takmış evleniyor" şarkısının sadece ilk 20 saniyesini dinlemeniz, sizi ondan nefret ettirmeye yetecektir.
arsız bela'nın "yüzüğü takmış evleniyor" şarkısının sadece ilk 20 saniyesini dinlemeniz, sizi ondan nefret ettirmeye yetecektir.
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: bütün konuyu incele anlarsın maxicep.com/cep-telefonlari-genel/telefon-secme-yardim-1000-tl-android-gps-654652-yeni-mesaj.html Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum
Pondusss' Alıntı: bütün konuyu incele anlarsın maxicep.com/cep-telefonlari-genel/telefon-secme-yardim-1000-tl-android-gps-654652-yeni-mesaj.html Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum
15097 Üye codblackops2' Alıntı: Bende şakasına demiştim zaten. Adriana Lima yavrusu Genişletmek için tıkla ... daha yeni doğdu onun yavrusu
codblackops2' Alıntı: Bende şakasına demiştim zaten. Adriana Lima yavrusu Genişletmek için tıkla ... daha yeni doğdu onun yavrusu
jackalmami Üye lama denmesini istemem ahmet k da fena hele anne kııymeti şarkısı yok mu bitiriyor beni
15097 Üye otostopçu' Alıntı: :tebriketplaketver: :yardımcıol: Genişletmek için tıkla ... "Ozan abi'ye söyleyelim smile listesine birkaç yeni smile eklesin" dicem ama Ozan abi askerde
otostopçu' Alıntı: :tebriketplaketver: :yardımcıol: Genişletmek için tıkla ... "Ozan abi'ye söyleyelim smile listesine birkaç yeni smile eklesin" dicem ama Ozan abi askerde
otostopçu Üye jackalmami' Alıntı: lama denmesini istemem ahmet k da fena hele anne kııymeti şarkısı yok mu bitiriyor beni Genişletmek için tıkla ... sonu ka ile bitenlerden en iyisi faruk k
jackalmami' Alıntı: lama denmesini istemem ahmet k da fena hele anne kııymeti şarkısı yok mu bitiriyor beni Genişletmek için tıkla ... sonu ka ile bitenlerden en iyisi faruk k
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: :uçurumdan at: Genişletmek için tıkla ... Metin' Alıntı: arsız bela'nın "yüzüğü takmış evleniyor" şarkısının sadece ilk 20 saniyesini dinlemeniz, sizi ondan nefret ettirmeye yetecektir. Genişletmek için tıkla ... Sana silah veriyorlar ama içinde sadece 1 kurşun var. kime sıkarsın ?ajdara mı arsız belaya mı ben olsam kendime sıkarım
Vatron' Alıntı: :uçurumdan at: Genişletmek için tıkla ... Metin' Alıntı: arsız bela'nın "yüzüğü takmış evleniyor" şarkısının sadece ilk 20 saniyesini dinlemeniz, sizi ondan nefret ettirmeye yetecektir. Genişletmek için tıkla ... Sana silah veriyorlar ama içinde sadece 1 kurşun var. kime sıkarsın ?ajdara mı arsız belaya mı ben olsam kendime sıkarım
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap 15097' Alıntı: "Ozan abi'ye söyleyelim smile listesine birkaç yeni smile eklesin" dicem ama Ozan abi askerde Genişletmek için tıkla ... Ben eklerdim ama yetkim yok
15097' Alıntı: "Ozan abi'ye söyleyelim smile listesine birkaç yeni smile eklesin" dicem ama Ozan abi askerde Genişletmek için tıkla ... Ben eklerdim ama yetkim yok
codblackops2 Üye 15097' Alıntı: daha yeni doğdu onun yavrusu Genişletmek için tıkla ... Normalde güzel bulmuyorum ama profil resminde güzel çıkmış
15097' Alıntı: daha yeni doğdu onun yavrusu Genişletmek için tıkla ... Normalde güzel bulmuyorum ama profil resminde güzel çıkmış
jackalmami Üye metin ben insanın karakterine bakmam şarkılarına bakarım ve sadece beğendiklerimi dinlerim. şarkı yüzünden kimseden de nefret etmem
metin ben insanın karakterine bakmam şarkılarına bakarım ve sadece beğendiklerimi dinlerim. şarkı yüzünden kimseden de nefret etmem