ee ne iş :d: Sahte :d: telefon birazdan gider batarya zayıf demeden :ehe
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ee ne iş Genişletmek için tıkla ... Sahte telefon birazdan gider batarya zayıf demeden
- SerkeŞ -' Alıntı: ee ne iş Genişletmek için tıkla ... Sahte telefon birazdan gider batarya zayıf demeden
SHS Üye Hasan' Alıntı: Sahte telefon birazdan gider batarya zayıf demeden Genişletmek için tıkla ... tamam gitsin o ama sen kal
Hasan' Alıntı: Sahte telefon birazdan gider batarya zayıf demeden Genişletmek için tıkla ... tamam gitsin o ama sen kal
plusnettr Üye MasteLaa' Alıntı: Benim de paket bitti sağolsun artık 2 ile 6 arası yine de girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Ramazan bittikten sonra en çok şu 2-6 nın da bitmesine üzüleceğiz. Ben hala oruç tutmaya devam ediyorum desek kampanyayı uzatır mı acaba
MasteLaa' Alıntı: Benim de paket bitti sağolsun artık 2 ile 6 arası yine de girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Ramazan bittikten sonra en çok şu 2-6 nın da bitmesine üzüleceğiz. Ben hala oruç tutmaya devam ediyorum desek kampanyayı uzatır mı acaba
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: tamam gitsin o ama sen kal Genişletmek için tıkla ... Batarya zayıf dedi bile
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Sağol ben de iyiyim Genişletmek için tıkla ... çok yorgunum. Anlıyorsun di mi