selamlar :)
__xXx__ Üye larten123' Alıntı: aleykümselam hamdolsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim
larten123' Alıntı: aleykümselam hamdolsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim
15097 Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın
__xXx__' Alıntı: selamun aleyküm millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın
__xXx__ Üye 15097' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın - - - Eklendi - - - iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim
15097' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın - - - Eklendi - - - iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim
SHS Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s ciğerim iyiyik
SHS Üye Metin' Alıntı: o değil de adaş sen neden bu kadar çok tatile çıkıyorsun Genişletmek için tıkla ... arada uzaklaşmak lazım ortamdan, ama tatil yapmadım
Metin' Alıntı: o değil de adaş sen neden bu kadar çok tatile çıkıyorsun Genişletmek için tıkla ... arada uzaklaşmak lazım ortamdan, ama tatil yapmadım
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: a.s ciğerim iyiyik Genişletmek için tıkla ... oooo ciğerım uzun zaman oldu nasıl gidiyor
- SerkeŞ -' Alıntı: a.s ciğerim iyiyik Genişletmek için tıkla ... oooo ciğerım uzun zaman oldu nasıl gidiyor
15097 Üye StunnerDead' Alıntı: bugün kimse yok kimse sohbet etmiyor bende gidiyom Genişletmek için tıkla ... dur yahu nereye
StunnerDead' Alıntı: bugün kimse yok kimse sohbet etmiyor bende gidiyom Genişletmek için tıkla ... dur yahu nereye
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: smart naber nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor StunnerDead' Alıntı: aleykum selamlar Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum
__xXx__' Alıntı: smart naber nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor StunnerDead' Alıntı: aleykum selamlar Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum
SHS Üye __xXx__' Alıntı: oooo ciğerım uzun zaman oldu nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor, orda durumlar ne
__xXx__' Alıntı: oooo ciğerım uzun zaman oldu nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor, orda durumlar ne