:zzz:
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Statikmiş felan hangi siteden copy paste yaptın bu cümleyi Genişletmek için tıkla ... uyuyo şimdi. Canım ya çok sevindi görünce - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Efeyi mıncıkladın mı benim yerime Öptün mü Genişletmek için tıkla ... kendim yazıyorum
TransformerS34' Alıntı: Statikmiş felan hangi siteden copy paste yaptın bu cümleyi Genişletmek için tıkla ... uyuyo şimdi. Canım ya çok sevindi görünce - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Efeyi mıncıkladın mı benim yerime Öptün mü Genişletmek için tıkla ... kendim yazıyorum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap [video=youtube;9NwO1luEgC4]http://www.youtube.com/watch?v=9NwO1luEgC4[/video]
FirstPioneer Üye TransformerS34' Alıntı: Neresini Genişletmek için tıkla ... Aklınız nereye çalışıyo sizin anlayabilmiş değilim :
TransformerS34' Alıntı: Neresini Genişletmek için tıkla ... Aklınız nereye çalışıyo sizin anlayabilmiş değilim :
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: düşünüyorum öyleyse varım. Statik veriler böyle söylemiyor aslında, yarın bu konu hakkında düşünmem lazım Genişletmek için tıkla ... Statik veriler mi Statik durgun demek değil mi
Pondusss' Alıntı: düşünüyorum öyleyse varım. Statik veriler böyle söylemiyor aslında, yarın bu konu hakkında düşünmem lazım Genişletmek için tıkla ... Statik veriler mi Statik durgun demek değil mi
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: Aklınız nereye çalışıyo sizin anlayabilmiş değilim : Genişletmek için tıkla ... bu hep böyle. Bunu da düşünmek lazım
FirstPioneer' Alıntı: Aklınız nereye çalışıyo sizin anlayabilmiş değilim : Genişletmek için tıkla ... bu hep böyle. Bunu da düşünmek lazım
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Statik veriler mi Statik durgun demek değil mi Genişletmek için tıkla ... o konuya girmeyelim
MasteLaa' Alıntı: Statik veriler mi Statik durgun demek değil mi Genişletmek için tıkla ... o konuya girmeyelim
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: kendim yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne alaka Furkan dediğinden bir şey anlamadım
Pondusss' Alıntı: kendim yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne alaka Furkan dediğinden bir şey anlamadım
15097 Üye Pondusss' Alıntı: bu hep böyle. Bunu da düşünmek lazım Genişletmek için tıkla ... sen düşünedur.düşünürken forumda gezmek zor olmuyor mu?
Pondusss' Alıntı: bu hep böyle. Bunu da düşünmek lazım Genişletmek için tıkla ... sen düşünedur.düşünürken forumda gezmek zor olmuyor mu?
FirstPioneer Üye Pondusss' Alıntı: bu hep böyle. Bunu da düşünmek lazım Genişletmek için tıkla ... Ben senin kadar düşünseydim Odtü bilgisayardan mezun olmuş Harvırd'ta master yapıyordum
Pondusss' Alıntı: bu hep böyle. Bunu da düşünmek lazım Genişletmek için tıkla ... Ben senin kadar düşünseydim Odtü bilgisayardan mezun olmuş Harvırd'ta master yapıyordum
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Ne alaka Furkan dediğinden bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... düşün biraz
MasteLaa' Alıntı: Ne alaka Furkan dediğinden bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... düşün biraz
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Ne alaka Furkan dediğinden bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... bu terslikte bir iş var
MasteLaa' Alıntı: Ne alaka Furkan dediğinden bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... bu terslikte bir iş var
FirstPioneer Üye Pondusss' Alıntı: seni artık düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... Oley be çözebildin mi peki sorun neymiş
Pondusss' Alıntı: seni artık düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... Oley be çözebildin mi peki sorun neymiş