:wow abi diyoruz yani :D amca hala teyze diye de bilirsiniz çok istiyosanız :D
El-CD Üye Pondusss' Alıntı: :wow abi diyoruz yani Genişletmek için tıkla ... amca hala teyze diye de bilirsiniz çok istiyosanız
Pondusss' Alıntı: :wow abi diyoruz yani Genişletmek için tıkla ... amca hala teyze diye de bilirsiniz çok istiyosanız
MasteLaa Üye TransformerS34' Alıntı: Kim diyor Genişletmek için tıkla ... Bana deyolar abey Söviler bene
FirstPioneer Üye El-CD' Alıntı: amca hala teyze diye de bilirsiniz çok istiyosanız Genişletmek için tıkla ... Hacı Dayı olur mu ?
El-CD' Alıntı: amca hala teyze diye de bilirsiniz çok istiyosanız Genişletmek için tıkla ... Hacı Dayı olur mu ?
Amaru Shady Üye El-CD' Alıntı: amca hala teyze diye de bilirsiniz çok istiyosanız Genişletmek için tıkla ... peki Ismail emmi
El-CD' Alıntı: amca hala teyze diye de bilirsiniz çok istiyosanız Genişletmek için tıkla ... peki Ismail emmi
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Bana deyolar abey Söviler bene Genişletmek için tıkla ... kürt gibi konuştun
El-CD Üye FirstPioneer' Alıntı: Hacı Dayı olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Hacı lafını sık kullanırım güzel diyebilirsin genç
FirstPioneer' Alıntı: Hacı Dayı olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Hacı lafını sık kullanırım güzel diyebilirsin genç
FirstPioneer Üye Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 5 misafir) FirstPioneer, Tommy Vercetti, alpayoktay, Pondusss, El-CD, TransformerS34, otostopçu, ynsemrekose+, cardanadam, seytan_avcisi Bire yükselmişem
Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 5 misafir) FirstPioneer, Tommy Vercetti, alpayoktay, Pondusss, El-CD, TransformerS34, otostopçu, ynsemrekose+, cardanadam, seytan_avcisi Bire yükselmişem
TransformerS34 Üye MasteLaa' Alıntı: Bana deyolar abey Söviler bene Genişletmek için tıkla ... İsim ver bana
FirstPioneer Üye El-CD' Alıntı: Hacı lafını sık kullanırım güzel diyebilirsin genç Genişletmek için tıkla ... Ben de Herkese Hacı diyorum iyi oldu bu
El-CD' Alıntı: Hacı lafını sık kullanırım güzel diyebilirsin genç Genişletmek için tıkla ... Ben de Herkese Hacı diyorum iyi oldu bu