Yazim yanlişlari olabilir - - - Eklendi - - - :bud: fiçuuuuuu evet olabilir :hmmm
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: Yazim yanlişlari olabilir - - - Eklendi - - - fiçuuuuuu Genişletmek için tıkla ... evet olabilir
FirstPioneer' Alıntı: Yazim yanlişlari olabilir - - - Eklendi - - - fiçuuuuuu Genişletmek için tıkla ... evet olabilir
FirstPioneer Üye Pondusss' Alıntı: evet olabilir Genişletmek için tıkla ... Yeter artik düşünme gözünün yağini yiyeyim dusunme
Pondusss' Alıntı: evet olabilir Genişletmek için tıkla ... Yeter artik düşünme gözünün yağini yiyeyim dusunme
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: Yeter artik düşünme gözünün yağini yiyeyim dusunme Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: Alinti da yapamiyorum yeter be hocam Genişletmek için tıkla ... düşünmek güzeldir.. Öyle midir
FirstPioneer' Alıntı: Alinti da yapamiyorum yeter be hocam Genişletmek için tıkla ... düşünmek güzeldir.. Öyle midir
FirstPioneer Üye Pondusss' Alıntı: düşünmek güzeldir.. Öyle midir Genişletmek için tıkla ... Ama her zaman degil biraz dusunmeden icten olmak gerek - - - Eklendi - - - Yine hayirlisi be gulum demek duser bana
Pondusss' Alıntı: düşünmek güzeldir.. Öyle midir Genişletmek için tıkla ... Ama her zaman degil biraz dusunmeden icten olmak gerek - - - Eklendi - - - Yine hayirlisi be gulum demek duser bana
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: Ama her zaman degil biraz dusunmeden icten olmak gerek - - - Eklendi - - - Yine hayirlisi be gulum demek duser bana Genişletmek için tıkla ... öyle mi olmak lazım
FirstPioneer' Alıntı: Ama her zaman degil biraz dusunmeden icten olmak gerek - - - Eklendi - - - Yine hayirlisi be gulum demek duser bana Genişletmek için tıkla ... öyle mi olmak lazım
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: Arada evet Genişletmek için tıkla ... ben yatıyorum iyi geceler - - - Eklendi - - - neden iyi geceler deriz acaba
FirstPioneer' Alıntı: Arada evet Genişletmek için tıkla ... ben yatıyorum iyi geceler - - - Eklendi - - - neden iyi geceler deriz acaba