:hmmm
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Kadro olmayınca direk beni almışsın hocam Genişletmek için tıkla ... mecbur kaldık
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... madem sayfayı yenilicen daha eğlenceli bi smiley kullansa na
MasteLaa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... madem sayfayı yenilicen daha eğlenceli bi smiley kullansa na
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Çok pasifsiniz Ben gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Hop çekilsene be noluye be
MasteLaa Üye FirstPioneer' Alıntı: madem sayfayı yenilicen daha eğlenceli bi smiley kullansa na Genişletmek için tıkla ... İşte ne kullansam diye düşünüyorum
FirstPioneer' Alıntı: madem sayfayı yenilicen daha eğlenceli bi smiley kullansa na Genişletmek için tıkla ... İşte ne kullansam diye düşünüyorum
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: ewet ablacım ben geldim nasılsınız cümleten Genişletmek için tıkla ... hoşgeldik, ben de yeni geldim
pelın_' Alıntı: ewet ablacım ben geldim nasılsınız cümleten Genişletmek için tıkla ... hoşgeldik, ben de yeni geldim
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: ewet ablacım ben geldim nasılsınız cümleten Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyiz ablam sahuru bekliyorduk sen geldin neşemiz arttı
pelın_' Alıntı: ewet ablacım ben geldim nasılsınız cümleten Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyiz ablam sahuru bekliyorduk sen geldin neşemiz arttı
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: gerçekler acıdır Genişletmek için tıkla ... Takımın vazgeçilme ismi olacağım bak gör sen.
Pondusss' Alıntı: gerçekler acıdır Genişletmek için tıkla ... Takımın vazgeçilme ismi olacağım bak gör sen.
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Bugün tam 325 mesaj yazmışım gözlerime yazık Genişletmek için tıkla ... adminlerden biri PM atar yakında
MasteLaa' Alıntı: Bugün tam 325 mesaj yazmışım gözlerime yazık Genişletmek için tıkla ... adminlerden biri PM atar yakında