:sahan: :dayak:
TransformerS34 Üye StunnerDead' Alıntı: Asıl sen benim kim olduğumu biliyon mu ? bilmiyorsan arkadaşlar anlatsın Genişletmek için tıkla ... Asıl sen benim kim olduğumu burdakilere sor
StunnerDead' Alıntı: Asıl sen benim kim olduğumu biliyon mu ? bilmiyorsan arkadaşlar anlatsın Genişletmek için tıkla ... Asıl sen benim kim olduğumu burdakilere sor
otostopçu Üye StunnerDead' Alıntı: Asıl sen benim kim olduğumu biliyon mu ? bilmiyorsan arkadaşlar anlatsın Genişletmek için tıkla ... berabere kaldığımız mahir kendileri
StunnerDead' Alıntı: Asıl sen benim kim olduğumu biliyon mu ? bilmiyorsan arkadaşlar anlatsın Genişletmek için tıkla ... berabere kaldığımız mahir kendileri
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Kardeş bilirdik Genişletmek için tıkla ... Üzülme haftaya gene 11 günlük tatil giriyor araya gelirim
MasteLaa' Alıntı: Kardeş bilirdik Genişletmek için tıkla ... Üzülme haftaya gene 11 günlük tatil giriyor araya gelirim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Çekirdeği boşuna zorlama bence Genişletmek için tıkla ... ne yapalım hacı. nokia .......zinden hayır yok. bizde kendimiz uğraşıyoruz. nerde duracağımı bilirim ben.
MasteLaa' Alıntı: Çekirdeği boşuna zorlama bence Genişletmek için tıkla ... ne yapalım hacı. nokia .......zinden hayır yok. bizde kendimiz uğraşıyoruz. nerde duracağımı bilirim ben.
MasteLaa Üye Jelly Bean' Alıntı: 1.2 cortex a9 Genişletmek için tıkla ... O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 den daha iyidir.
Jelly Bean' Alıntı: 1.2 cortex a9 Genişletmek için tıkla ... O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 den daha iyidir.
StunnerDead Üye TransformerS34' Alıntı: Asıl sen benim kim olduğumu burdakilere sor Genişletmek için tıkla ... 5 gün girmedik asayiş kopmuş burdan
TransformerS34' Alıntı: Asıl sen benim kim olduğumu burdakilere sor Genişletmek için tıkla ... 5 gün girmedik asayiş kopmuş burdan
TransformerS34 Üye MasteLaa' Alıntı: O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 daha iyidir. Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 daha iyidir. Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead Üye otostopçu' Alıntı: berabere kaldığımız mahir kendileri Genişletmek için tıkla ... gel oda kurayım da beraberlik bozulsun
otostopçu' Alıntı: berabere kaldığımız mahir kendileri Genişletmek için tıkla ... gel oda kurayım da beraberlik bozulsun
TransformerS34 Üye StunnerDead' Alıntı: 5 gün girmedik asayiş kopmuş burdan Genişletmek için tıkla ... Buraların agası benım ayık olcan
StunnerDead' Alıntı: 5 gün girmedik asayiş kopmuş burdan Genişletmek için tıkla ... Buraların agası benım ayık olcan