:sopa:
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Ben dün furkan'ı son 4 mesaj kala açtım Genişletmek için tıkla ... sen de az değilmişsin
MasteLaa' Alıntı: Ben dün furkan'ı son 4 mesaj kala açtım Genişletmek için tıkla ... sen de az değilmişsin
TransformerS34 Üye Vatron' Alıntı: nooldu bea Yok yok iyiyim çok şükür. Dün gece yoktun? Yok 8 mp Bence gayet güzel foto çekiyor hacı. Fotoğraf yarışmasına katılmıyorum ne de olsa Genişletmek için tıkla ... Boşver abi
Vatron' Alıntı: nooldu bea Yok yok iyiyim çok şükür. Dün gece yoktun? Yok 8 mp Bence gayet güzel foto çekiyor hacı. Fotoğraf yarışmasına katılmıyorum ne de olsa Genişletmek için tıkla ... Boşver abi
TransformerS34 Üye StunnerDead' Alıntı: seni halkadan atıyorum ! Genişletmek için tıkla ... Sen benım kım olduğumu biliyonmu
StunnerDead' Alıntı: seni halkadan atıyorum ! Genişletmek için tıkla ... Sen benım kım olduğumu biliyonmu
FirstPioneer Üye Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... Hiç biri Tegra 3
Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... Hiç biri Tegra 3
Jelly Bean Üye MasteLaa' Alıntı: PowerVR nin hangisi yahu onu bir söyle ona göre Genişletmek için tıkla ... 1.2 cortex a9
MasteLaa' Alıntı: PowerVR nin hangisi yahu onu bir söyle ona göre Genişletmek için tıkla ... 1.2 cortex a9
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: gençler ve genç kalmak isteyenler malum benim maraton başladı artık fazla aranızda olamıcam. benı nasıl bilirdiniz ? Genişletmek için tıkla ... Kardeş bilirdik
StunnerDead' Alıntı: gençler ve genç kalmak isteyenler malum benim maraton başladı artık fazla aranızda olamıcam. benı nasıl bilirdiniz ? Genişletmek için tıkla ... Kardeş bilirdik
OttomaN TigeR Üye Murat abi artık ihtiyarladık gençlere yetişemiyorum o yüzden bir kaç gün böyle devam inşallah
StunnerDead Üye TransformerS34' Alıntı: Sen benım kım olduğumu biliyonmu Genişletmek için tıkla ... Asıl sen benim kim olduğumu biliyon mu ? bilmiyorsan arkadaşlar anlatsın
TransformerS34' Alıntı: Sen benım kım olduğumu biliyonmu Genişletmek için tıkla ... Asıl sen benim kim olduğumu biliyon mu ? bilmiyorsan arkadaşlar anlatsın