furkan aldı mı? Rütbe. tümgeneral oldu :angry:
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: Kamera UI için uğraşıyorum Overclocka gerek yok. 680 MHz iyi şimdilik. Daha fazla pil yer hem. Genişletmek için tıkla ... Çekirdeği boşuna zorlama bence
Vatron' Alıntı: Kamera UI için uğraşıyorum Overclocka gerek yok. 680 MHz iyi şimdilik. Daha fazla pil yer hem. Genişletmek için tıkla ... Çekirdeği boşuna zorlama bence
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Hayır rütbe kasmıyorum bunu bilin sadece Genişletmek için tıkla ... biliyoruz fatih celallenme
MasteLaa' Alıntı: Hayır rütbe kasmıyorum bunu bilin sadece Genişletmek için tıkla ... biliyoruz fatih celallenme
StunnerDead Üye gençler ve genç kalmak isteyenler malum benim maraton başladı artık fazla aranızda olamıcam. benı nasıl bilirdiniz ?
gençler ve genç kalmak isteyenler malum benim maraton başladı artık fazla aranızda olamıcam. benı nasıl bilirdiniz ?
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: furkan aldı mı? Rütbe. Genişletmek için tıkla ... Tümgeneral oldu kendileri
StunnerDead Üye Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... ben mali400 kullanıcısıyım memnunum yani
Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... ben mali400 kullanıcısıyım memnunum yani
TransformerS34 Üye StunnerDead' Alıntı: gençler ve genç kalmak isteyenler malum benim maraton başladı artık fazla aranızda olamıcam. benı nasıl bilirdiniz ? Genişletmek için tıkla ... Kötü
StunnerDead' Alıntı: gençler ve genç kalmak isteyenler malum benim maraton başladı artık fazla aranızda olamıcam. benı nasıl bilirdiniz ? Genişletmek için tıkla ... Kötü
StunnerDead Üye 15097' Alıntı: şekerpare mi o Genişletmek için tıkla ... heaa az önce yedim sorun mu var ?
otostopçu Üye Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... mali 400
Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... mali 400
MasteLaa Üye Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... PowerVR nin hangisi yahu onu bir söyle ona göre
Jelly Bean' Alıntı: Arkadaşlar power vr mı yoksa mali 400 ü ? Bu gun arkadaşla baya tartıştıkta Genişletmek için tıkla ... PowerVR nin hangisi yahu onu bir söyle ona göre
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TransformerS34' Alıntı: Çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... nooldu bea OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi bende iyiyim çok şükür. Yaramaz bi durum yok değil mı? Abi Genişletmek için tıkla ... Yok yok iyiyim çok şükür. Dün gece yoktun? 15097' Alıntı: kamerası da 41 megapixel mi acaba Genişletmek için tıkla ... Yok 8 mp Bence gayet güzel foto çekiyor hacı. Fotoğraf yarışmasına katılmıyorum ne de olsa
TransformerS34' Alıntı: Çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... nooldu bea OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi bende iyiyim çok şükür. Yaramaz bi durum yok değil mı? Abi Genişletmek için tıkla ... Yok yok iyiyim çok şükür. Dün gece yoktun? 15097' Alıntı: kamerası da 41 megapixel mi acaba Genişletmek için tıkla ... Yok 8 mp Bence gayet güzel foto çekiyor hacı. Fotoğraf yarışmasına katılmıyorum ne de olsa