buranın halifesi benim sen ne diyon :D :allalla:
Jelly Bean Üye MasteLaa' Alıntı: Naber kardeşim Aynen öyle kuzum O aslında Teğmen değil Hiç sorma Genişletmek için tıkla ... Teğmen değilmi nasıl yani
MasteLaa' Alıntı: Naber kardeşim Aynen öyle kuzum O aslında Teğmen değil Hiç sorma Genişletmek için tıkla ... Teğmen değilmi nasıl yani
15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ege nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Gökçen abi sen nasılsın ?
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ege nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Asıl sen nassın şeyhim :O
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: kuzum forumda ilk tanıştığım kişi sayılır ege o zaman cep genel deki konuları dağıtıp uyarı alırdık Genişletmek için tıkla ... Benim de PM kutumun nereyse tamamını o doldurur
StunnerDead' Alıntı: kuzum forumda ilk tanıştığım kişi sayılır ege o zaman cep genel deki konuları dağıtıp uyarı alırdık Genişletmek için tıkla ... Benim de PM kutumun nereyse tamamını o doldurur
otostopçu Üye StunnerDead' Alıntı: okumayana ekmek yok ! bu arada msn de nasıl kafa şişirdim demi Genişletmek için tıkla ... hadi oda kuralım :
StunnerDead' Alıntı: okumayana ekmek yok ! bu arada msn de nasıl kafa şişirdim demi Genişletmek için tıkla ... hadi oda kuralım :
FirstPioneer Üye anılbaran' Alıntı: hoşbulduk Reco . Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ta reco biraz garip kaçtı bayadır duymuyorum
anılbaran' Alıntı: hoşbulduk Reco . Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ta reco biraz garip kaçtı bayadır duymuyorum
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: İyiyim Gökçen abi sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür 3. de yakaladın
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Benim de PM kutumun nereyse tamamını o doldurur Genişletmek için tıkla ... istersen oldurmam
MasteLaa' Alıntı: Benim de PM kutumun nereyse tamamını o doldurur Genişletmek için tıkla ... istersen oldurmam
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: Asıl sen nassın şeyhim :O Genişletmek için tıkla ... iyiyim halifem seni sormalı görüşemedik
StunnerDead' Alıntı: Asıl sen nassın şeyhim :O Genişletmek için tıkla ... iyiyim halifem seni sormalı görüşemedik
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: okumayana ekmek yok ! bu arada msn de nasıl kafa şişirdim demi Genişletmek için tıkla ... Estafirulah yahu da biraz daha devam etseydik ölürdüm herhalde..Beynim o kadar bilgiyi birden kaldırmıyor Jelly Bean' Alıntı: Teğmen değilmi nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Biraz karışık
StunnerDead' Alıntı: okumayana ekmek yok ! bu arada msn de nasıl kafa şişirdim demi Genişletmek için tıkla ... Estafirulah yahu da biraz daha devam etseydik ölürdüm herhalde..Beynim o kadar bilgiyi birden kaldırmıyor Jelly Bean' Alıntı: Teğmen değilmi nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Biraz karışık