otostopçu şuana kadar kaç kere başarılı oldun?
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: smart lakabı nerden geldi furkan her mesaja mı koyuyodun Genişletmek için tıkla ... bi defasında smart person'ın hali başka dedim, sonra Can ve Arda Paşalar smart demeye başladı. Öyle kaldı işte - - - Eklendi - - - TransformerS34' Alıntı: Smart ass Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: smart lakabı nerden geldi furkan her mesaja mı koyuyodun Genişletmek için tıkla ... bi defasında smart person'ın hali başka dedim, sonra Can ve Arda Paşalar smart demeye başladı. Öyle kaldı işte - - - Eklendi - - - TransformerS34' Alıntı: Smart ass Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye mesajımla sayfa atlamasına uyuz oluyorum ya bı sayfa gerı donmek zorunda kalıyorum mobilim diye bu kadar üstüme gelinmezki
mesajımla sayfa atlamasına uyuz oluyorum ya bı sayfa gerı donmek zorunda kalıyorum mobilim diye bu kadar üstüme gelinmezki
TransformerS34 Üye Pondusss' Alıntı: bi defasında smart person'ın hali başka dedim, sonra Can ve Arda Paşalar smart demeye başladı. Öyle kaldı işte - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Her yaptığım espriye böyle yaparsan bir daha espri felan yapmam
Pondusss' Alıntı: bi defasında smart person'ın hali başka dedim, sonra Can ve Arda Paşalar smart demeye başladı. Öyle kaldı işte - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Her yaptığım espriye böyle yaparsan bir daha espri felan yapmam
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: mesajımla sayfa atlamasına uyuz oluyorum ya bı sayfa gerı donmek zorunda kalıyorum mobilim diye bu kadar üstüme gelinmezki Genişletmek için tıkla ... ben de mobilim ama hiç sorun olmuyor
jackalmami' Alıntı: mesajımla sayfa atlamasına uyuz oluyorum ya bı sayfa gerı donmek zorunda kalıyorum mobilim diye bu kadar üstüme gelinmezki Genişletmek için tıkla ... ben de mobilim ama hiç sorun olmuyor
otostopçu Üye jackalmami' Alıntı: otostopçu şuana kadar kaç kere başarılı oldun? Genişletmek için tıkla ... neyde abi ?
jackalmami' Alıntı: otostopçu şuana kadar kaç kere başarılı oldun? Genişletmek için tıkla ... neyde abi ?
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Her yaptığım espriye böyle yaparsan bir daha espri felan yapmam Genişletmek için tıkla ...
TransformerS34' Alıntı: Her yaptığım espriye böyle yaparsan bir daha espri felan yapmam Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye senin mobil hızlı ama ben yarım saat bekliyorum her yenilemeye opera mobile de fayda etmiyor avea dan mı acaba
senin mobil hızlı ama ben yarım saat bekliyorum her yenilemeye opera mobile de fayda etmiyor avea dan mı acaba
jackalmami Üye otostopçu' Alıntı: neyde abi ? Genişletmek için tıkla ... otostop çekerken anla diye otostopçu dedim zaten yoksa isminin orhan olduğunu biliyorum
otostopçu' Alıntı: neyde abi ? Genişletmek için tıkla ... otostop çekerken anla diye otostopçu dedim zaten yoksa isminin orhan olduğunu biliyorum
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Cevap versene Genişletmek için tıkla ... neye? Soru sormadın ki
otostopçu Üye jackalmami' Alıntı: otostop çekerken anla diye otostopçu dedim zaten yoksa isminin orhan olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla ... daha denemedim abi
jackalmami' Alıntı: otostop çekerken anla diye otostopçu dedim zaten yoksa isminin orhan olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla ... daha denemedim abi
TransformerS34 Üye Pondusss' Alıntı: neye? Soru sormadın ki Genişletmek için tıkla ... Espri yapmamı istemiyor musun diyorum
Pondusss' Alıntı: neye? Soru sormadın ki Genişletmek için tıkla ... Espri yapmamı istemiyor musun diyorum
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: senin mobil hızlı ama ben yarım saat bekliyorum her yenilemeye opera mobile de fayda etmiyor avea dan mı acaba Genişletmek için tıkla ... benimki gayet hızlı
jackalmami' Alıntı: senin mobil hızlı ama ben yarım saat bekliyorum her yenilemeye opera mobile de fayda etmiyor avea dan mı acaba Genişletmek için tıkla ... benimki gayet hızlı
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Espri yapmamı istemiyor musun diyorum Genişletmek için tıkla ... yok canım sen yap
TransformerS34' Alıntı: Espri yapmamı istemiyor musun diyorum Genişletmek için tıkla ... yok canım sen yap
jackalmami Üye hattın ne ? - - - Eklendi - - - bence avea - - - Eklendi - - - neden nickin otostopçu o zaman