nerden bileyim sen benm kim olduğumu biliyo musun ? Yoo :ehe
TransformerS34 Üye coldman41' Alıntı: nerden bileyim sen benm kim olduğumu biliyo musun ? Genişletmek için tıkla ... Yoo
coldman41' Alıntı: nerden bileyim sen benm kim olduğumu biliyo musun ? Genişletmek için tıkla ... Yoo
coldman41 Üye Şehriyar' Alıntı: Bluetoooth Genişletmek için tıkla ... aaa o mu onuda tanıyorum o nerde ? - - - Eklendi - - - TransformerS34' Alıntı: Yoo Genişletmek için tıkla ... o zaman tanışmanın vakti geldi ben rıdvan
Şehriyar' Alıntı: Bluetoooth Genişletmek için tıkla ... aaa o mu onuda tanıyorum o nerde ? - - - Eklendi - - - TransformerS34' Alıntı: Yoo Genişletmek için tıkla ... o zaman tanışmanın vakti geldi ben rıdvan
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sen bluetooth u diyorsun dimi bide sakaryali vardi
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Bluetoooth Genişletmek için tıkla ... bi de Sakaryalı olan vardı - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Sen bluetooth u diyorsun dimi bide sakaryali vardi Genişletmek için tıkla ... ikisi de geldi aklıma. Eray diyoduk ikisi de atlıyodu
Şehriyar' Alıntı: Bluetoooth Genişletmek için tıkla ... bi de Sakaryalı olan vardı - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Sen bluetooth u diyorsun dimi bide sakaryali vardi Genişletmek için tıkla ... ikisi de geldi aklıma. Eray diyoduk ikisi de atlıyodu
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: erayın kullanıcı adı patron du dimi Genişletmek için tıkla ... 'Patron Akif'di - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Sakaryali hala giriyor heralde gecen gormustum jigsaw54 Genişletmek için tıkla ... bi kaç kere ben de gördüm
coldman41' Alıntı: erayın kullanıcı adı patron du dimi Genişletmek için tıkla ... 'Patron Akif'di - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Sakaryali hala giriyor heralde gecen gormustum jigsaw54 Genişletmek için tıkla ... bi kaç kere ben de gördüm
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: 'Patron Akif'di - - - Eklendi - - - bi kaç kere ben de gördüm Genişletmek için tıkla ... Patrona da yazik oldu..
Pondusss' Alıntı: 'Patron Akif'di - - - Eklendi - - - bi kaç kere ben de gördüm Genişletmek için tıkla ... Patrona da yazik oldu..
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Patrona da yazik oldu.. Genişletmek için tıkla ... sözlük mahvetti onu
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Hayırdır noldu Genişletmek için tıkla ... uzun mesele gibi bi şey
Amaru Shady Üye larten123' Alıntı: tekrar merhaba nasılsınız sahurunuzu yaptınız mı? Genişletmek için tıkla ... evet
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: sözlük mahvetti onu Genişletmek için tıkla ... Üniversiteye başlayasıya kadar birşey yoktu bir başladı, bide sözlüğe takılmaya başladı çok değişti
Pondusss' Alıntı: sözlük mahvetti onu Genişletmek için tıkla ... Üniversiteye başlayasıya kadar birşey yoktu bir başladı, bide sözlüğe takılmaya başladı çok değişti
TransformerS34 Üye Şehriyar' Alıntı: Üniversiteye başlayasıya kadar birşey yoktu bir başladı, bide sözlüğe takılmaya başladı çok değişti Genişletmek için tıkla ... İnci?
Şehriyar' Alıntı: Üniversiteye başlayasıya kadar birşey yoktu bir başladı, bide sözlüğe takılmaya başladı çok değişti Genişletmek için tıkla ... İnci?