cümleten selamün aleyküm
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: cümleten selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoş geldin
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: hayırlısı be gülüm (benide alıştırdılar) Genişletmek için tıkla ... Bune ya herkezin ağzında sakız olmuş bu
jackalmami' Alıntı: hayırlısı be gülüm (benide alıştırdılar) Genişletmek için tıkla ... Bune ya herkezin ağzında sakız olmuş bu
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: hiç sormaya en sonunda tak etti bende dedim Genişletmek için tıkla ... :Sende onların kervana girdin yani
jackalmami' Alıntı: hiç sormaya en sonunda tak etti bende dedim Genişletmek için tıkla ... :Sende onların kervana girdin yani
jackalmami Üye nerde bu devlet nerde bu insanlar dedin kendin gittin - - - Eklendi - - - yok girmedim sadece deneme amaçlı beğenirsem literatürüme eklicem - - - Eklendi - - - ama beğenmedim - - - Eklendi - - - o bu değilde internet paketim bitmek üzere ya idareli de kullanamıyorum 1 haftaya yakın var 25 mb kaldı - - - Eklendi - - - rekor denemesi - - - Eklendi - - - altı kere mesaj ekleyen var mıdır acaba - - - Eklendi - - - ahanda şimdi oldu
nerde bu devlet nerde bu insanlar dedin kendin gittin - - - Eklendi - - - yok girmedim sadece deneme amaçlı beğenirsem literatürüme eklicem - - - Eklendi - - - ama beğenmedim - - - Eklendi - - - o bu değilde internet paketim bitmek üzere ya idareli de kullanamıyorum 1 haftaya yakın var 25 mb kaldı - - - Eklendi - - - rekor denemesi - - - Eklendi - - - altı kere mesaj ekleyen var mıdır acaba - - - Eklendi - - - ahanda şimdi oldu
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: hiç bilgim yok kardeşim ya kusura bakma yardımcı olamam Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim olmuş gibi oldun Saol
jackalmami' Alıntı: hiç bilgim yok kardeşim ya kusura bakma yardımcı olamam Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim olmuş gibi oldun Saol
VKUCUKSAHİN Üye - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Neyse hadi iyi sabahlar görüşmek üzere
- - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Neyse hadi iyi sabahlar görüşmek üzere