Yok be :D Sevdim ben bunu :D Akıcı söylüyo :naughty:
Amaru Shady Üye Erman Toroglu: "Aziz Yildirim konusacagim yer yerinden oynayacak, savunma verecegim yer oynayacak dedi. Yer yerinden falan oynamadi."
Erman Toroglu: "Aziz Yildirim konusacagim yer yerinden oynayacak, savunma verecegim yer oynayacak dedi. Yer yerinden falan oynamadi."
Jelly Bean Üye FirstPioneer' Alıntı: Off samsung bursaya ne zaman gelcek acaba simdiden ozledim citirlari Genişletmek için tıkla ... Senin baya baya gözün kalmış
FirstPioneer' Alıntı: Off samsung bursaya ne zaman gelcek acaba simdiden ozledim citirlari Genişletmek için tıkla ... Senin baya baya gözün kalmış
Twüt Üye alpayoktay' Alıntı: Süleyman rütbe almışsın tebrikler Genişletmek için tıkla ... sağol şekerim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Furkan'la haber turu bitti. Yarın görüşmek üzere, esen kalın Genişletmek için tıkla ...
alpayoktay' Alıntı: Süleyman rütbe almışsın tebrikler Genişletmek için tıkla ... sağol şekerim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Furkan'la haber turu bitti. Yarın görüşmek üzere, esen kalın Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye Twüt' Alıntı: ne sandıyıdın Genişletmek için tıkla ... Yok hacı ama Tıvorlu'ya değişirim ben bunu Ayağına sıkarım süleyman çek gittt
Twüt' Alıntı: ne sandıyıdın Genişletmek için tıkla ... Yok hacı ama Tıvorlu'ya değişirim ben bunu Ayağına sıkarım süleyman çek gittt
otostopçu Üye its sahur time [video=youtube;VUQk1qk7Cog]http://www.youtube.com/watch?v=VUQk1qk7Cog[/video]
Otroligt Üye Twüt' Alıntı: Benim lafım Genişletmek için tıkla ... Pes 13 oynuyordum az önce beşiktaşa bir gol attım
Twüt' Alıntı: Benim lafım Genişletmek için tıkla ... Pes 13 oynuyordum az önce beşiktaşa bir gol attım
Twüt Üye tinasoft' Alıntı: Yok hacı ama Tıvorlu'ya değişirim ben bunu Ayağına sıkarım süleyman çek gittt Genişletmek için tıkla ... Kalbini gırarım sülüman çeh gitt - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Pes 13 oynuyordum az önce beşiktaşa bir gol attım Genişletmek için tıkla ... Yamaları nirden buldun yeav
tinasoft' Alıntı: Yok hacı ama Tıvorlu'ya değişirim ben bunu Ayağına sıkarım süleyman çek gittt Genişletmek için tıkla ... Kalbini gırarım sülüman çeh gitt - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Pes 13 oynuyordum az önce beşiktaşa bir gol attım Genişletmek için tıkla ... Yamaları nirden buldun yeav
Otroligt Üye Twüt' Alıntı: Yamaları nirden buldun yeav Genişletmek için tıkla ... Mâlum siteden başka yama bulabileceğin yer yok Bu da gol Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Twüt' Alıntı: Yamaları nirden buldun yeav Genişletmek için tıkla ... Mâlum siteden başka yama bulabileceğin yer yok Bu da gol Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Otroligt Üye Jelly Bean' Alıntı: Ben kaçar arkadaşlar hepinize iyi sahurlar yarın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Jelly Bean' Alıntı: Ben kaçar arkadaşlar hepinize iyi sahurlar yarın görüşürüz Genişletmek için tıkla ... İyi geceler