başladık :hmmm :aman2:
papakudioflu Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: geçen yaz böyle değildi Genişletmek için tıkla ... her yil gecen yazlari arar oluyoruz bu normal. Yaş ilerledikce bunlari hissetmek normal geliyor.
Pondusss' Alıntı: geçen yaz böyle değildi Genişletmek için tıkla ... her yil gecen yazlari arar oluyoruz bu normal. Yaş ilerledikce bunlari hissetmek normal geliyor.
Amaru Shady Üye cardanadam' Alıntı: :ağla Genişletmek için tıkla ... : ağlarım : böyle olacak abi yaklaştır iki noktayı
cardanadam' Alıntı: :ağla Genişletmek için tıkla ... : ağlarım : böyle olacak abi yaklaştır iki noktayı
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: hoop birader yavaş ama yaa Genişletmek için tıkla ... Hooooooooooooooooooooooooooop
ynsemrekose' Alıntı: hoop birader yavaş ama yaa Genişletmek için tıkla ... Hooooooooooooooooooooooooooop
TransformerS34 Üye MasteLaa' Alıntı: Lise 4 de okulun assolistiyim inşallah Genişletmek için tıkla ... Inşallah koca okul müzik grubu musunuz
MasteLaa' Alıntı: Lise 4 de okulun assolistiyim inşallah Genişletmek için tıkla ... Inşallah koca okul müzik grubu musunuz
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Lise 4 de okulun assolistiyim inşallah Genişletmek için tıkla ... bu yıl yaz festivalinde şarkıları ben çalcam müzik öğretmeni okul kapanmadan demişti :
MasteLaa' Alıntı: Lise 4 de okulun assolistiyim inşallah Genişletmek için tıkla ... bu yıl yaz festivalinde şarkıları ben çalcam müzik öğretmeni okul kapanmadan demişti :
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap [video=youtube;We529xhpzyA]http://www.youtube.com/watch?v=We529xhpzyA[/video]
Amaru Shady Üye papakudioflu' Alıntı: her yil gecen yazlari arar oluyoruz bu normal. Yaş ilerledikce bunlari hissetmek normal geliyor. Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: her yil gecen yazlari arar oluyoruz bu normal. Yaş ilerledikce bunlari hissetmek normal geliyor. Genişletmek için tıkla ...
cardanadam Üye Pondusss' Alıntı: : ağlarım : böyle olacak abi yaklaştır iki noktayı Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Pondusss' Alıntı: : ağlarım : böyle olacak abi yaklaştır iki noktayı Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
MasteLaa Üye TransformerS34' Alıntı: Inşallah koca okul müzik grubu musunuz Genişletmek için tıkla ... Ben aslında sadece gitar çalardım ama onu da 1 senedir çalmıyorum Koca okul derken Anadolu lisesi zaten 600 nüfusu var grup da 6 kişi
TransformerS34' Alıntı: Inşallah koca okul müzik grubu musunuz Genişletmek için tıkla ... Ben aslında sadece gitar çalardım ama onu da 1 senedir çalmıyorum Koca okul derken Anadolu lisesi zaten 600 nüfusu var grup da 6 kişi