Bilmezmiyim :) İlk PM de anlamıştım ne kadar iyi olduğunu sen naber dedin ya bittim :D
MasteLaa Üye TransformerS34' Alıntı: Bilmezmiyim Genişletmek için tıkla ... İlk PM de anlamıştım ne kadar iyi olduğunu sen naber dedin ya bittim
TransformerS34' Alıntı: Bilmezmiyim Genişletmek için tıkla ... İlk PM de anlamıştım ne kadar iyi olduğunu sen naber dedin ya bittim
viktoreznov Üye otostopçu' Alıntı: bende yeni binbaşı oldum Genişletmek için tıkla ... hacı sen yine eskisin. şimdiki gençler maaşallah çok hızlı tabii takdir ediyoruz
otostopçu' Alıntı: bende yeni binbaşı oldum Genişletmek için tıkla ... hacı sen yine eskisin. şimdiki gençler maaşallah çok hızlı tabii takdir ediyoruz
TransformerS34 Üye MasteLaa' Alıntı: İlk PM de anlamıştım ne kadar iyi olduğunu sen naber dedin ya bittim Genişletmek için tıkla ... Bu güzeldi
MasteLaa' Alıntı: İlk PM de anlamıştım ne kadar iyi olduğunu sen naber dedin ya bittim Genişletmek için tıkla ... Bu güzeldi
otostopçu Üye Vatron' Alıntı: Evet millet. Bir durgunluk söz konusu. 90 ların bu güzel parçasıyla coşuyoruz. Haydi hareket biraz..... [video=youtube;50P_YFSSkNc]http://www.youtube.com/watch?v=50P_YFSSkNc[/video] Genişletmek için tıkla ... buranın dj benim - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: İlk PM de anlamıştım ne kadar iyi olduğunu sen naber dedin ya bittim Genişletmek için tıkla ... bana hiç pm atmadn
Vatron' Alıntı: Evet millet. Bir durgunluk söz konusu. 90 ların bu güzel parçasıyla coşuyoruz. Haydi hareket biraz..... [video=youtube;50P_YFSSkNc]http://www.youtube.com/watch?v=50P_YFSSkNc[/video] Genişletmek için tıkla ... buranın dj benim - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: İlk PM de anlamıştım ne kadar iyi olduğunu sen naber dedin ya bittim Genişletmek için tıkla ... bana hiç pm atmadn
Amaru Shady Üye Revengeful' Alıntı: iPad yazdığım kelimeleri değiştiriyor uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... iPhonela yazmak daha kolay
Revengeful' Alıntı: iPad yazdığım kelimeleri değiştiriyor uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... iPhonela yazmak daha kolay
otostopçu Üye Pondusss' Alıntı: iPhonela yazmak daha kolay Genişletmek için tıkla ... yok en rahat mac - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Atarım kuzum Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: iPhonela yazmak daha kolay Genişletmek için tıkla ... yok en rahat mac - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Atarım kuzum Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye viktoreznov' Alıntı: hacı sen yine eskisin. şimdiki gençler maaşallah çok hızlı tabii takdir ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Yaş kaç kuzum
viktoreznov' Alıntı: hacı sen yine eskisin. şimdiki gençler maaşallah çok hızlı tabii takdir ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Yaş kaç kuzum
TransformerS34 Üye TransformerS34' Alıntı: Tutmuyorum. Genişletmek için tıkla ... Tabi şu an tutmuyorum ezan okununca tutuyorum
TransformerS34' Alıntı: Tutmuyorum. Genişletmek için tıkla ... Tabi şu an tutmuyorum ezan okununca tutuyorum
FirstPioneer Üye anılbaran' Alıntı: oruç tutmayan va mı Genişletmek için tıkla ... Çok ters geliyo bana oruc tutmamak
Amaru Shady Üye otostopçu' Alıntı: yok en rahat mac - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ne maçı, futbol
otostopçu Üye TransformerS34' Alıntı: Tabi şu an tutmuyorum ezan okununca tutuyorum Genişletmek için tıkla ... günde 5 kez oruçmu tutmuş oluyon
TransformerS34' Alıntı: Tabi şu an tutmuyorum ezan okununca tutuyorum Genişletmek için tıkla ... günde 5 kez oruçmu tutmuş oluyon
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap otostopçu' Alıntı: buranın dj benim - - - Eklendi - - - bana hiç pm atmadn Genişletmek için tıkla ... Dj sen ol. Zamanında yaptım bıktım ben. Ama milleti coşturmayı severim. Hadi bir parça daha gelsin. Yine 90 lardan... [video=youtube;12VUjgYMm1U]http://www.youtube.com/watch?v=12VUjgYMm1U[/video]
otostopçu' Alıntı: buranın dj benim - - - Eklendi - - - bana hiç pm atmadn Genişletmek için tıkla ... Dj sen ol. Zamanında yaptım bıktım ben. Ama milleti coşturmayı severim. Hadi bir parça daha gelsin. Yine 90 lardan... [video=youtube;12VUjgYMm1U]http://www.youtube.com/watch?v=12VUjgYMm1U[/video]
otostopçu Üye Pondusss' Alıntı: ne maçı, futbol Genişletmek için tıkla ... yok pinpon mac air diyorum
TransformerS34 Üye otostopçu' Alıntı: günde 5 kez oruçmu tutmuş oluyon Genişletmek için tıkla ... He evet Anlayan anlamıştır
otostopçu' Alıntı: günde 5 kez oruçmu tutmuş oluyon Genişletmek için tıkla ... He evet Anlayan anlamıştır