CFW rütbesi yeter sana :D bizim köyde bi söz var fazla rütbe göz çıkartmaz :ehe
anılbaran Üye Revengeful' Alıntı: CFW rütbesi yeter sana Genişletmek için tıkla ... bizim köyde bi söz var fazla rütbe göz çıkartmaz
Revengeful' Alıntı: CFW rütbesi yeter sana Genişletmek için tıkla ... bizim köyde bi söz var fazla rütbe göz çıkartmaz
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Uzun ve tartışma dolu bir günün ardından gececilerdeyim Nasılsınız kuzucuklarım Genişletmek için tıkla ... Gönderme sezdim sanki bu arada s.a haci dayilar
MasteLaa' Alıntı: Uzun ve tartışma dolu bir günün ardından gececilerdeyim Nasılsınız kuzucuklarım Genişletmek için tıkla ... Gönderme sezdim sanki bu arada s.a haci dayilar
MasteLaa Üye anılbaran' Alıntı: iyiyk ya ne nassın Genişletmek için tıkla ... Sağolasın iyiyim ya kuzum
anılbaran Üye MasteLaa' Alıntı: Sağolasın iyiyim ya kuzum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin o zaman
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: bugün de tartışmadım. Genişletmek için tıkla ... Helal ya sana Naber kobay farem FirstPioneer' Alıntı: Gönderme sezdim sanki bu arada s.a haci dayilar Genişletmek için tıkla ... Yok yahu senden önce biri ile tartıştım ama ilginç olansa adam benim dediklerimin tersini söylerken yazdıklarımdan sonra 180 derece dönüş yapması
Pondusss' Alıntı: bugün de tartışmadım. Genişletmek için tıkla ... Helal ya sana Naber kobay farem FirstPioneer' Alıntı: Gönderme sezdim sanki bu arada s.a haci dayilar Genişletmek için tıkla ... Yok yahu senden önce biri ile tartıştım ama ilginç olansa adam benim dediklerimin tersini söylerken yazdıklarımdan sonra 180 derece dönüş yapması
MasteLaa Üye HacKLess' Alıntı: Selam gençler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin hacııı anılbaran' Alıntı: Allah iyilik versin o zaman Genişletmek için tıkla ... Sana da Yalnız şu smiley ne ya sinek kaçacak ağzına
HacKLess' Alıntı: Selam gençler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin hacııı anılbaran' Alıntı: Allah iyilik versin o zaman Genişletmek için tıkla ... Sana da Yalnız şu smiley ne ya sinek kaçacak ağzına
cukuleaks Üye anılbaran' Alıntı: hoşgelmişen gardaş Genişletmek için tıkla ... Hoşbılmışaz yahşımısınaz ?
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Helal ya sana Naber kobay farem Yok yahu senden önce biri ile tartıştım ama ilginç olansa adam benim dediklerimin tersini söylerken yazdıklarımdan sonra 180 derece dönüş yapması Genişletmek için tıkla ... hep böyle bunlar ama biz tatliya bağladik
MasteLaa' Alıntı: Helal ya sana Naber kobay farem Yok yahu senden önce biri ile tartıştım ama ilginç olansa adam benim dediklerimin tersini söylerken yazdıklarımdan sonra 180 derece dönüş yapması Genişletmek için tıkla ... hep böyle bunlar ama biz tatliya bağladik
TransformerS34 Üye Pondusss' Alıntı: @_ertemsener: Bolt'u sadece köprü trafiği durdurur Genişletmek için tıkla ... Selamun Aleyküm
Pondusss' Alıntı: @_ertemsener: Bolt'u sadece köprü trafiği durdurur Genişletmek için tıkla ... Selamun Aleyküm
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Helal ya sana Naber kobay farem Yok yahu senden önce biri ile tartıştım ama ilginç olansa adam benim dediklerimin tersini söylerken yazdıklarımdan sonra 180 derece dönüş yapması Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamsterım
MasteLaa' Alıntı: Helal ya sana Naber kobay farem Yok yahu senden önce biri ile tartıştım ama ilginç olansa adam benim dediklerimin tersini söylerken yazdıklarımdan sonra 180 derece dönüş yapması Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamsterım
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam da ben zaten selam vermiştim eğer bu bi göndermeyse
TransformerS34' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam da ben zaten selam vermiştim eğer bu bi göndermeyse
anılbaran Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin hacııı Sana da Yalnız şu smiley ne ya sinek kaçacak ağzına Genişletmek için tıkla ... Mert abimden gördüm demin çok hoşuma gitti
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin hacııı Sana da Yalnız şu smiley ne ya sinek kaçacak ağzına Genişletmek için tıkla ... Mert abimden gördüm demin çok hoşuma gitti
TransformerS34 Üye Pondusss' Alıntı: aleyküm selam da ben zaten selam vermiştim eğer bu bi göndermeyse Genişletmek için tıkla ... Ben kim sana gönderme yapmak kim
Pondusss' Alıntı: aleyküm selam da ben zaten selam vermiştim eğer bu bi göndermeyse Genişletmek için tıkla ... Ben kim sana gönderme yapmak kim
anılbaran Üye HacKLess' Alıntı: Gençler. Aranızda vps isteyen varmı ? Genişletmek için tıkla ... yiyecek bişi ise olur
HacKLess' Alıntı: Gençler. Aranızda vps isteyen varmı ? Genişletmek için tıkla ... yiyecek bişi ise olur