|-) :zzz: ikiside uykulu :ehe
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Fatih senin nezdinde herkese söylemiş olayım ben smileyleri sayfayı yenilemek için kullanıyorum, kimse yanlış anlamasın Lütfen. Genişletmek için tıkla ... Ben de genelde ondan kullanıyorum abim
OttomaN TigeR' Alıntı: Fatih senin nezdinde herkese söylemiş olayım ben smileyleri sayfayı yenilemek için kullanıyorum, kimse yanlış anlamasın Lütfen. Genişletmek için tıkla ... Ben de genelde ondan kullanıyorum abim
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Yanlış mı anladın sen Ben espri olsun diye yazdım Sana der miyim hiç Genişletmek için tıkla ... yok yav anladım smile koymayı unutmuşum
MasteLaa' Alıntı: Yanlış mı anladın sen Ben espri olsun diye yazdım Sana der miyim hiç Genişletmek için tıkla ... yok yav anladım smile koymayı unutmuşum
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: arkadaşlar ben gider herkese hayırlı sahurlar ve geceler Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: abi şuan kendinle çelişiyorsun Genişletmek için tıkla ... çok ciddi bir şizofreni durumu
ynsemrekose' Alıntı: abi şuan kendinle çelişiyorsun Genişletmek için tıkla ... çok ciddi bir şizofreni durumu
doctorrr Üye DreaMagiC' Alıntı: Kabus geri döndü Genişletmek için tıkla ... ben sevmem burger giderim ahmet ustamdan dönerimi iskenderimi ohhh harbi ama bi aralar severdim bıraktım
DreaMagiC' Alıntı: Kabus geri döndü Genişletmek için tıkla ... ben sevmem burger giderim ahmet ustamdan dönerimi iskenderimi ohhh harbi ama bi aralar severdim bıraktım
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi açıktın mı? Genişletmek için tıkla ... Ben genelde hep yemek resimleri paylaşırım Gökçen. Yoksa unuttun mu?
OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi açıktın mı? Genişletmek için tıkla ... Ben genelde hep yemek resimleri paylaşırım Gökçen. Yoksa unuttun mu?
15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok ciddi bir şizofreni durumu Genişletmek için tıkla ... Ciddi olmayan şizofreni durumu mu var
OttomaN TigeR' Alıntı: çok ciddi bir şizofreni durumu Genişletmek için tıkla ... Ciddi olmayan şizofreni durumu mu var
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Bu gece sahurda tava yiyecem Genişletmek için tıkla ... Anneni çok mu kızdırdın?
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok ciddi bir şizofreni durumu Genişletmek için tıkla ... deli olmak güzeldir mesela ben fiççiçuuuuuu
OttomaN TigeR' Alıntı: çok ciddi bir şizofreni durumu Genişletmek için tıkla ... deli olmak güzeldir mesela ben fiççiçuuuuuu