hoşgeldin pirim :) Furkan rütbe konun benim ha bak kimseye söz verme lütfen somuru:
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: hoşgeldin pirim Genişletmek için tıkla ... Furkan rütbe konun benim ha bak kimseye söz verme lütfen
Pondusss' Alıntı: hoşgeldin pirim Genişletmek için tıkla ... Furkan rütbe konun benim ha bak kimseye söz verme lütfen
15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi, Ege ve Fatih Nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyiyiz abi sen nasılsın? iyisindir inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi, Ege ve Fatih Nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyiyiz abi sen nasılsın? iyisindir inşallah
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: girmeyen nedir kuzu Genişletmek için tıkla ... Haxball a giremiyor kuzum
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Oldu oldu Cidden dikkat et Güveniyorsan kendine al iOS gibi değil çekirdeğe değsen de bir şey olmuyor iOS da..Linux da öyle değil. Genişletmek için tıkla ... Seviyor ve biliyorum linux i yaninda da ipod touch alacam
MasteLaa' Alıntı: Oldu oldu Cidden dikkat et Güveniyorsan kendine al iOS gibi değil çekirdeğe değsen de bir şey olmuyor iOS da..Linux da öyle değil. Genişletmek için tıkla ... Seviyor ve biliyorum linux i yaninda da ipod touch alacam
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Girmiyor mu yahu bir daha dene Genişletmek için tıkla ... bastım açılmadı
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Bosver Abi Hamd Olsun Abim Seni Sormalı.Dolasıyorum Bir de Pc Yasak Kardesim Yüzünden Arada Bi Caktırmadan Giriyorum.Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim çok şükür rabbime kardeşim
MrTech' Alıntı: Bosver Abi Hamd Olsun Abim Seni Sormalı.Dolasıyorum Bir de Pc Yasak Kardesim Yüzünden Arada Bi Caktırmadan Giriyorum.Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim çok şükür rabbime kardeşim
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: iyiyiz abi sen nasılsın? iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... çok şükür Ege bir yaramazlık yok
15097' Alıntı: iyiyiz abi sen nasılsın? iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... çok şükür Ege bir yaramazlık yok
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: bastım açılmadı Genişletmek için tıkla ... iyi basamıyorsun demek ki bir daha dene.
ynsemrekose' Alıntı: bastım açılmadı Genişletmek için tıkla ... iyi basamıyorsun demek ki bir daha dene.
doctorrr Üye ynsemrekose' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yatmadan akşam gör işini, pek tutmuyoruz bu gidişini
ynsemrekose' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yatmadan akşam gör işini, pek tutmuyoruz bu gidişini
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Haxball a giremiyor kuzum Genişletmek için tıkla ... baska ne girmeyecek ki kuzu
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: gökçenn abi nerdeydin hani bomba gibiydin Genişletmek için tıkla ... telefonun şarjı bitti Yunus
ynsemrekose' Alıntı: gökçenn abi nerdeydin hani bomba gibiydin Genişletmek için tıkla ... telefonun şarjı bitti Yunus
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Seninde Allah'ın Selamı Her Zaman Üzerine Olsun Abim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yaşar'ım Dayımın ismi de Yaşar
MrTech' Alıntı: Seninde Allah'ın Selamı Her Zaman Üzerine Olsun Abim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yaşar'ım Dayımın ismi de Yaşar
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: iyim abi sen nasılsın hoş bulduk Hoş bulduk idir seni sormalı hoşbulduk nasılsın dün iyi degildin Genişletmek için tıkla ... bugün iyiyim
Elektr0' Alıntı: iyim abi sen nasılsın hoş bulduk Hoş bulduk idir seni sormalı hoşbulduk nasılsın dün iyi degildin Genişletmek için tıkla ... bugün iyiyim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Haxball a giremiyor kuzum Genişletmek için tıkla ... iyi sorun yok o zaman. fazla zorlamasın diycektim
MasteLaa' Alıntı: Haxball a giremiyor kuzum Genişletmek için tıkla ... iyi sorun yok o zaman. fazla zorlamasın diycektim
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: gökçenn abi nerdeydin hani bomba gibiydin Genişletmek için tıkla ... Patlamış bomba
ynsemrekose' Alıntı: gökçenn abi nerdeydin hani bomba gibiydin Genişletmek için tıkla ... Patlamış bomba
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Furkan ne zaman şeyh oluyorsun Genişletmek için tıkla ... siz daha iyi bilirsiniz şıhım
OttomaN TigeR' Alıntı: Furkan ne zaman şeyh oluyorsun Genişletmek için tıkla ... siz daha iyi bilirsiniz şıhım