Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ama bu andro(it) beenim canımı sıkıyo x plorede o kadar alan boşalmıyo. yeni geçtim andro(it) e ama sistemini çözemedim. symbian gibi degil karışık biraz arkadaş :) tel hafızası 8 gb diyo x plorer de 3.16 gb görünüyo. zamanla ve bu forumla çözerim heralde artıkın. symbian nı da burada ögrendigim gibi..
Ben de ilk aldığımda karışık diyordum ki Symbian a göre zaten karışık ama zamanla öğrenirsin..Tel hafızası benim 16 gb ama 11 gb görünüyor 5 gb sistem dosyaları var.

- - - Eklendi - - -

iyiyim sen nasılsın?
Ben de iyiyim sağolasın :)

otostopçu

otostopçu

Üye

Ben de ilk aldığımda karışık diyordum ki Symbian a göre zaten karışık ama zamanla öğrenirsin..Tel hafızası benim 16 gb ama 11 gb görünüyor 5 gb sistem dosyaları var.

- - - Eklendi - - -

kandırılıyosunuz :kop: n8 de 16 diyosa 16 dır :D

Otroligt

Otroligt

Üye
Hoşgeldin fatih :) Avatar iyi oldu cidden :kıskıs:

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye

- - - Eklendi - - -

8 gb bir işeyaramaz desene bileydim iyiydi. neyse artık hafıza kartı ile destekleyecez.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

8 gb bir işeyaramaz desene bileydim iyiydi. neyse artık hafıza kartı ile destekleyecez.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

Yok be ne alakası var aldığın telefon ne ?

Üst Alt