Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:gunes:

- - - Eklendi - - -

biraz şaşılık var :hmmm

• İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
    İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
    İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir.
    (Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px.; Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçemez..
    İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.
    İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
    Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

Forum Kuralları

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu arada Ömer,Orhan ve kuzum üçünüzünde Rütbe konusu benim tamam mı :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: otostopçu
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
herkese iyi geceler :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

DreaMagiC,MasteLaa,Türe böyle bir şey yaptık koydum ben de üçümüzde de var kuzum :tebessüm: Gözleri ben seviyordum gitmesin diye 2 ye böldüm :) Başka ne yapabilirdim bilmiyorum :bilmm

Boyutunu küçültüp yan tafara koyabilirdin kuzum, Hiç olmamış gerçekten.. Ama yine de sen bilirsin :tebessüm:

BreakerZote

BreakerZote

Üye
[video=youtube;Api04HwPSls]http://www.youtube.com/watch?v=Api04HwPSls[/video]

codblackops2

codblackops2

Üye

Sen burada mıydın Ömer'im aşağıda göremedim pardon :) Nasılsın ben de zaten 2-3 dk ya ezan okunur giderim :)

DreaMagiC,MasteLaa,Türe böyle bir şey yaptık koydum ben de üçümüzde de var kuzum :tebessüm: Gözleri ben seviyordum gitmesin diye 2 ye böldüm :) Başka ne yapabilirdim bilmiyorum :bilmm

Benim herzamanki halim başkasının yorumna atlamk yoksa problem yok :ehe

- - - Eklendi - - -

iyiyim kuzu :D

evet. gittim aldım yol bpyunca içecektim ama hemen bitti :(

Zaten hep öyle olur. :d:

- - - Eklendi - - -

Bu arada Ömer,Orhan ve kuzum üçünüzünde Rütbe konusu benim tamam mı :tebessüm:

:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Üst Alt