s3 de unroot nasıl yapılıyor ?
bu saatlerede uyuz oluyorum ya
iki kere sayfayı yeniledim yine mesaj yok
- - - Eklendi - - -
hoşgeldin ömer yoksa burda mıydın bende yeni geldimde![]()
buralardaydım ama işim çıktı geldim tekrarS3 mü ?
İphone 4s mi ?
İphone nin işlemcisi daha güclü diye duydum s3de 4 çekirdek var fakat iphonu öyle duydum
ama Android 4.1 de çok güzel gibi görünüyor. Eski Androidler gibi değil, daha farklı daha iyi. s3 abimde var iphone da amcamın oğlunda ikisi de kendi telini savunuyor
- - - Eklendi - - -
abimin söylediklerine göre(çok araştırdı) hemen hemen her şeyde s3 üstünmüş işlemci de dahil![]()
jelly bean geliş tarihi belli oldumu
s3'ün çakıl mavisi beni baya etkiledi.tasarımı da harika bence.iphone 'un ekranı çok küçük bence![]()
Katılıyorum fazla büyük ekran iyi deil bencede tek elinle telefonu rahat bir şekilde kullanmalısınki oda iphone gayet rahat kullanılır s3 öyle değil ^^
aslında iPhone küçük değil, ideal. Yeni Androidler çok büyük. 6.nesil iPhone'da da ekran büyüyecek ama en fazla 4"olur ki bence gayet güzel.
aslında iPhone küçük değil, ideal. Yeni Androidler çok büyük. 6.nesil iPhone'da da ekran büyüyecek ama en fazla 4"olur ki bence gayet güzel.

Gereksizlerdeki konu ne öyle
- - - Eklendi - - -
Novayı bir 3.5" de oynamak var bi de 4.8" de.