Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
[video=youtube;n8I8QGFA1oM]http://www.youtube.com/watch?v=n8I8QGFA1oM[/video]

cukuleaks

Üye

Paşam hani senin işindi bu Symbian yaa :) Yapma etme gözünü seveyim .d

Yaw onu derken biraz esprisine diyorumda gerçekten symbian ve android hakkında baya bir bilgim var. Rom kurmak performans artırmak ile ilgili. Symbiana devam edecektim ama yarıda kesip androide geçtim. Öyle ufak detayları bilemem... :) ama symbian ve android sistemleri hakkında çok iyi şekilde bilgiler verebilirim... :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Şuanda 1 ghz işlemci zaten normal sayılır bnmkisi 1.4 ghz mesela , yeni nesiller daha yüksek çıkacak 2 ghz gibisinden yani bi anlamda düşükde diyebiliriz bu sıralamaya bakarsak.
512 mb ram emin ol boş kalan ram 100 mb gibi bişey olur ortalama. Hele birde romun kötüyse 60 mb gibi olur(orjinal romlar berbattır her telefonda ) , birde arkada program açık bırakır + duvarkağıdın canlı duvarkağıdı olursa telefon sıkış tepiş bişey yapamaz ....

3.6 inch , çok küçük....

1300 mah idare eder nitelikte ...

5 mp gayet ve gayet düşük.

320x480 piksel düşük.

android 2.3 gingerbread mazihte kaldı okadar eski , performansını %50 gibi alırsın telefondan.

ekran boyutunu telefon boyutuna oranlarsan telefon aşırı büyük.

ekran tipi kapasitif tft , proximity sensör accelometer ve en önemlisi auto rotate yok yani dümdüz ekran yani düşük

kamerada 720 p video kaydı yok ki 720 p bile düşük sayılacak 1 sene sonra , videoda düşük

java sistemi düşük

yanlış anlama kötüleme gibi bi amacım yok ben sadece günümüzdeki orta kalite telefonlara göre kıyaslama yaptım sonuç bu. Aynı fiyata fıstık gibi telefonlarda var. Ha sevgilin sadece standart olarak mesaj çekiip telefon edip nete girecekse sıkıntı yok zaten fazla beklentide olmaz. :)

ortalama 100 mb, hatta 60 MB RAM kalır dedin di mi doğru okudum. Bu hakarettir. Ekran boyutu sana küçük gelebilir, kimine yeter göreceli bir şey bu. Gingerbread mazide falan kalmadı, 2.3.6 ne ROMlar var haberin yok. 720p seneye düşük sayılacak :aha: N8 hâlâ Sensation'dan daha iyi video çekiyor. Ayrıca telefon yatay ekran destekliyor.
Diyeceğim, bence 600 lira bile etmez ama, hayırlı olsun.

Elektr0

Elektr0

Üye
Tekrardan selamlar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Yaw onu derken biraz esprisine diyorumda gerçekten symbian ve android hakkında baya bir bilgim var. Rom kurmak performans artırmak ile ilgili. Symbiana devam edecektim ama yarıda kesip androide geçtim. Öyle ufak detayları bilemem... :) ama symbian ve android sistemleri hakkında çok iyi şekilde bilgiler verebilirim... :)

Neresi ufak detay yav Hafıza kartı gidecek d

Elektr0

Elektr0

Üye

ortalama 100 mb, hatta 60 MB RAM kalır dedin di mi doğru okudum. Bu hakarettir. Ekran boyutu sana küçük gelebilir, kimine yeter göreceli bir şey bu. Gingerbread mazide falan kalmadı, 2.3.6 ne ROMlar var haberin yok. 720p seneye düşük sayılacak :aha: N8 hâlâ Sensation'dan daha iyi video çekiyor. Ayrıca telefon yatay ekran destekliyor.
Diyeceğim, bence 600 lira bile etmez ama, hayırlı olsun.

:d:

cukuleaks

Üye
700-750 tlye samsungun önerebileceğin hangi telefonu var peki 700 750 derkende evkurda bu gene 900 u buluyor :ağlarım:

Son ericsson neo v al. Hem şık hem ekran büyüklüğü ideal hem zarif hemde oyun yönünden bile %70 seviyelerinde :) Performansta geyet iyi. Fakat androidin çıkardığı ics sürümleriyle çok sorun yaşadı. Ben alsam custom rom yüklerim zatende şimdi sen sevgiline alıorsan işler değişir yani custom rom felan olmaz :)

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Benim zoruma giden şeylerden biri telefon 700 750 tl civarında fakat görüntülü konusma yok bu nası bi olay anlamadım

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Evkur sony ericson satmıyor :nono:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim zoruma giden şeylerden biri telefon 700 750 tl civarında fakat görüntülü konusma yok bu nası bi olay anlamadım

çoğu kullanıcı görüntülü görüşme yapmıyor. Ben 3 5 kez kullandım sadece. Son 2 yılda kullanmadım bile. Çoğu kimse kullanmayınca da böyle bi extra eklemek pek mantıklı değil.

• Beğen
Tepkiler: HolyCarboy

Üst Alt