|-)
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Bende yatayım artık hadi hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
DreaMagiC' Alıntı: Bende yatayım artık hadi hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
jackalmami Üye selamün aleyküm beyler - - - Eklendi - - - hayırdır millet nereye gidiyor. Ya da hep bana mı denk gelmesi gerekiyor
selamün aleyküm beyler - - - Eklendi - - - hayırdır millet nereye gidiyor. Ya da hep bana mı denk gelmesi gerekiyor
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm beyler - - - Eklendi - - - hayırdır millet nereye gidiyor. Ya da hep bana mı denk gelmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla ... A.s
jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm beyler - - - Eklendi - - - hayırdır millet nereye gidiyor. Ya da hep bana mı denk gelmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla ... A.s
jackalmami Üye nasılsınız iyi misiniz(biri konunun kimler tarafından okunduğunu gösterirse çok makbule gecer ve ben kime hitap ettiğimi anlarım)
nasılsınız iyi misiniz(biri konunun kimler tarafından okunduğunu gösterirse çok makbule gecer ve ben kime hitap ettiğimi anlarım)
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm beyler - - - Eklendi - - - hayırdır millet nereye gidiyor. Ya da hep bana mı denk gelmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla ... aleykum selam - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: nasılsınız iyi misiniz(biri konunun kimler tarafından okunduğunu gösterirse çok makbule gecer ve ben kime hitap ettiğimi anlarım) Genişletmek için tıkla ... iyiyiz efenim sizler nasılsınız
jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm beyler - - - Eklendi - - - hayırdır millet nereye gidiyor. Ya da hep bana mı denk gelmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla ... aleykum selam - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: nasılsınız iyi misiniz(biri konunun kimler tarafından okunduğunu gösterirse çok makbule gecer ve ben kime hitap ettiğimi anlarım) Genişletmek için tıkla ... iyiyiz efenim sizler nasılsınız
Hikmet- Üye Pondusss' Alıntı: yo. Dumanının rengi çok güzeldi. Tadını merak ettim. Patladı gitti Genişletmek için tıkla ... A Slm
Pondusss' Alıntı: yo. Dumanının rengi çok güzeldi. Tadını merak ettim. Patladı gitti Genişletmek için tıkla ... A Slm
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: aleyküm selam - - - Eklendi - - - crazy oruç nereye kayboldun Genişletmek için tıkla ... burdayım
jackalmami' Alıntı: aleyküm selam - - - Eklendi - - - crazy oruç nereye kayboldun Genişletmek için tıkla ... burdayım
crazy_oruc Üye Xelord' Alıntı: Ben de burdayım. Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: bir yerde sabit durmuyosunuz ki adın ne senin Genişletmek için tıkla ... mehmet senin adın ne?
Xelord' Alıntı: Ben de burdayım. Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: bir yerde sabit durmuyosunuz ki adın ne senin Genişletmek için tıkla ... mehmet senin adın ne?
jackalmami Üye bende muhammet memnun oldum. Yaş kaç nerelisin biraz bahset. Tanışalım kaynaşalım seviyorum seni(yanlış anlaşılmasın)
bende muhammet memnun oldum. Yaş kaç nerelisin biraz bahset. Tanışalım kaynaşalım seviyorum seni(yanlış anlaşılmasın)