Elimde olan birşey değildi abi :ah sözüm sana değil ki zaten. kim sorumluysa ona.
random1 Üye codblackops2' Alıntı: Elimde olan birşey değildi abi Genişletmek için tıkla ... sözüm sana değil ki zaten. kim sorumluysa ona.
codblackops2' Alıntı: Elimde olan birşey değildi abi Genişletmek için tıkla ... sözüm sana değil ki zaten. kim sorumluysa ona.
DreaMagiC Üye Pondusss' Alıntı: bi kaç tane yapsana, merak ettim. Not: ciddiyim Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ben sen değilim. Not : Ciddiyim.
Pondusss' Alıntı: bi kaç tane yapsana, merak ettim. Not: ciddiyim Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ben sen değilim. Not : Ciddiyim.
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Bişi olmaz ona Genişletmek için tıkla ... vay be, vurun vurun - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar' Alıntı: Bişi olmaz ona Genişletmek için tıkla ... vay be, vurun vurun - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: bak Lütfullah ne yaptın! Genişletmek için tıkla ... Kizinca cok acimasiz oluyorum
codblackops2 Üye random1' Alıntı: sözüm sana değil ki zaten. kim sorumluysa ona. Genişletmek için tıkla ... Abi zaten sinirli bu yorumunu görse patlar valla
random1' Alıntı: sözüm sana değil ki zaten. kim sorumluysa ona. Genişletmek için tıkla ... Abi zaten sinirli bu yorumunu görse patlar valla
DreaMagiC Üye OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - iyiyim Tarık sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abim iyiyim.
OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - iyiyim Tarık sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abim iyiyim.
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: vay be, vurun vurun - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye DreaMagiC' Alıntı: Gerek yok ben sen değilim. Not : Ciddiyim. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Kizinca cok acimasiz oluyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlısı
DreaMagiC' Alıntı: Gerek yok ben sen değilim. Not : Ciddiyim. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Kizinca cok acimasiz oluyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlısı
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: görüşmek üzere arkadaşlar, iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR Üye nsekiz' Alıntı: görüşmek üzere arkadaşlar, iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Anıl
nsekiz' Alıntı: görüşmek üzere arkadaşlar, iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Anıl
random1 Üye codblackops2' Alıntı: Abi zaten sinirli bu yorumunu görse patlar valla Genişletmek için tıkla ... sorun değil hacı bende patlarım. mekana davet edilip kenara atıldık. neyse o.
codblackops2' Alıntı: Abi zaten sinirli bu yorumunu görse patlar valla Genişletmek için tıkla ... sorun değil hacı bende patlarım. mekana davet edilip kenara atıldık. neyse o.
DreaMagiC Üye Pondusss' Alıntı: - - - Eklendi - - - hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Ağlaman hiçbir şeyi değiştirmez
Pondusss' Alıntı: - - - Eklendi - - - hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Ağlaman hiçbir şeyi değiştirmez
codblackops2 Üye random1' Alıntı: sorun değil hacı bende patlarım. mekana davet edilip kenara atıldık. neyse o. Genişletmek için tıkla ... Peki abi
random1' Alıntı: sorun değil hacı bende patlarım. mekana davet edilip kenara atıldık. neyse o. Genişletmek için tıkla ... Peki abi
DreaMagiC Üye nsekiz' Alıntı: görüşmek üzere arkadaşlar, iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler...