:islik Nasılsın? iyiyim :hih:
Amaru Shady Üye DreaMagiC' Alıntı: Kalbini kırmak istemiyorum sadece yoksa çok güzel uydurmalar yapabilirim Genişletmek için tıkla ... bi kaç tane yapsana, merak ettim. Not: ciddiyim
DreaMagiC' Alıntı: Kalbini kırmak istemiyorum sadece yoksa çok güzel uydurmalar yapabilirim Genişletmek için tıkla ... bi kaç tane yapsana, merak ettim. Not: ciddiyim
OttomaN TigeR Üye - - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: Yakaladım abim nasılsın bugün Genişletmek için tıkla ... iyiyim Tarık sen nasılsın?
- - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: Yakaladım abim nasılsın bugün Genişletmek için tıkla ... iyiyim Tarık sen nasılsın?
Amaru Shady Üye alpayoktay' Alıntı: Iyi geceler ponduç Genişletmek için tıkla ... bak Lütfullah ne yaptın!
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: bi kaç tane yapsana, merak ettim. Not: ciddiyim Genişletmek için tıkla ... Ponduk pofuduk ponduşşş ponpa daha yazayaımmı
Pondusss' Alıntı: bi kaç tane yapsana, merak ettim. Not: ciddiyim Genişletmek için tıkla ... Ponduk pofuduk ponduşşş ponpa daha yazayaımmı
Şehriyar Üye DreaMagiC' Alıntı: Kalbini kırmak istemiyorum sadece yoksa çok güzel uydurmalar yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Bişi olmaz ona
DreaMagiC' Alıntı: Kalbini kırmak istemiyorum sadece yoksa çok güzel uydurmalar yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Bişi olmaz ona
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: Ponduk pofuduk ponduşşş ponpa daha yazayaımmı Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Ponduk pofuduk ponduşşş ponpa daha yazayaımmı Genişletmek için tıkla ... pofuduk fena değil
codblackops2' Alıntı: Ponduk pofuduk ponduşşş ponpa daha yazayaımmı Genişletmek için tıkla ... pofuduk fena değil
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kendi istedi yoksa hiçkimseye lakp takmam kimseninde bana takmasını istemem
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kendi istedi yoksa hiçkimseye lakp takmam kimseninde bana takmasını istemem