MrTech
Üye
Karşında Maxibendi tarikatı halifesi var . Bi cihad çıkarsam tüm muridlerimiz dalar sana![]()

??
Sahal mı İstiyon Sahal Cerezi Cıkarınama baane görünn

Karşında Maxibendi tarikatı halifesi var . Bi cihad çıkarsam tüm muridlerimiz dalar sana![]()

??
Sahal mı İstiyon Sahal Cerezi Cıkarınama baane görünn

KArdişim şu listeye bir gün beni de ekle belki en çok duranlardanım ama şu listede olamadım hiçŞu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 2 misafir)

de get. ona gökçen karar verir. bizimkisi fesatlık değil gülmece. o dediklerinin hesabınıda bana ancak Allah sorabilir![]()

Sağdaki

çok nadirdertli olunca
![]()
bu yaşta ne derdi la vallahi ben annemi astım krizi geçiriken gördüm erkeksen iç koçum 
kardo 
hayhay
KArdişim şu listeye bir gün beni de ekle belki en çok duranlardanım ama şu listede olamadım hiç![]()

de get. ona gökçen karar verir. bizimkisi fesatlık değil gülmece. o dediklerinin hesabınıda bana ancak Allah sorabilir![]()
Bundan sonra seni cuma namazlarında görecem
bu yaşta ne derdi la vallahi ben annemi astım krizi geçiriken gördüm erkeksen iç koçum
![]()
kavga ettiğimde filan
gerçi 2 aydır içmiyom sıkıntı yok 
Sağdaki

gel gel![]()

sakin ol![]()

Vurim mi Sırtına He Vurimmi
hadi yemiyo mu![]()

Özür dilerim kardeşim
Abi Görmüyon BiziHamdolsun Abim Seni Sormalı
Şükür iyiyim kardeşim sağol 
Atara atar gidere gider istanbul çocuğuyuz bedduamız yeter

Vurim mi Sırtına He Vurimmi![]()

kavgaya zor durumda kalmadıkça girmem ama yani kafamdan başka yüküm yok şimdilik ilerisini bilemem
kavga ettiğimde filan
gerçi 2 aydır içmiyom sıkıntı yok
![]()

bu ne la![]()

ama baane görünn