codblackops2
Üye
alfanumerik kapasitik bilmem ne neden bahsedıyonuz siz... Ne ayaksınız
benım e 72 ne oluyor peki
alfanumerik dokunmatiğe denmiyor demi
çok soru soran çocuk modeff
Telefon forumunda ne konuşalım hacı

alfanumerik kapasitik bilmem ne neden bahsedıyonuz siz... Ne ayaksınız
benım e 72 ne oluyor peki
alfanumerik dokunmatiğe denmiyor demi
çok soru soran çocuk modeff

Ömer dik konum alfasayısal kullanıyorum

migrenle ilgili fazla bi bilgim yok ama(ne kadar cahilmişim ben ya) baş ağrısının ne demek olduğunu bılırım
şakasına yazdım zaten kardeşimtelefon modelleriyle aram iyi değil iyi olsa anlardım ne demek istediğinizi ama bahsettiğiniz telleri tanımıyorum... Estağfirullah abi niye kafa buluyum![]()
telefon modelleriyle aram iyi değil iyi olsa anlardım ne demek istediğinizi ama bahsettiğiniz telleri tanımıyorum... Estağfirullah abi niye kafa buluyum![]()
)ekrana biraz baskı uygulaman gerekir..
Muhammet şöyle anlatayım kısaca tıpta adı konulamayan şiddetli baş ağrılarına Migren denir. Nedeni belli değil türlü türlü olaylardan meydana gelebiliyor ışığa karşı fazla duyarlılık gibi. Bunu geçirmenin tek yolu var tedavisi yok kurtulma yöntemin yok. Ağrı kesici ile bi nebze ağrını dindirebilirsin o kadar.

Sağlamdır taş gibi telefon metal kasa
Abi geçen bir elime aldım vallahi şunu söyleyeyim dandik mandik ama 5800ın klavyesinde bile daha rahat yazarsın..
Son zamanlarda c6-01 veya 603 almayı düşünüyorum.gorilla glassı 8 mp kamerası amoled ekranı yuzunden c6'yı,donanımı c6'ya göre büyüklüğü dünyanın en parlak ekranlı telefonu olması nedeniyle 603almayı düşünüyorum.
Ha bide c6 çok sağlam yahu![]()
Usta onlar yerine al bi tane Sony Ericsson Live With Walkman rahat et 
kardeşler bana müsaade kendinize iyi bakın![]()

kardeşler bana müsaade kendinize iyi bakın![]()

bak tarığa nasıl da düşünceli hemen açıklamasını yaptı....
çok teşekkür ederim tarık bilgi için. Sanırım biliyordum![]()
bak tarığa nasıl da düşünceli hemen açıklamasını yaptı....
çok teşekkür ederim tarık bilgi için. Sanırım biliyordum![]()

Sağlamdır taş gibi telefon metal kasaUsta onlar yerine al bi tane Sony Ericsson Live With Walkman rahat et
![]()

Ben Ömer
- - - Eklendi - - -
Sonye sıcak bakmıyorum.
Hele androide hiç
![]()