Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
alfanumerik kapasitik bilmem ne neden bahsedıyonuz siz... Ne ayaksınız:D
benım e 72 ne oluyor peki
alfanumerik dokunmatiğe denmiyor demi
çok soru soran çocuk mode:off

Telefon forumunda ne konuşalım hacı :D

jackalmami

jackalmami

Üye
telefon modelleriyle aram iyi değil iyi olsa anlardım ne demek istediğinizi ama bahsettiğiniz telleri tanımıyorum... Estağfirullah abi niye kafa buluyum:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
en rahat bu şekilde yazabiliyorum

jackalmami

jackalmami

Üye
telefon forumu ama sohbet bölümü lütfen bunları ayırt edebilelim:D
ayrıca ben konuşmayın demiyorum konuşunda benin gibi cahillerede bi açıklama borçlusunuz:D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
migrenle ilgili fazla bi bilgim yok ama(ne kadar cahilmişim ben ya:hmmm) baş ağrısının ne demek olduğunu bılırım

Muhammet şöyle anlatayım kısaca tıpta adı konulamayan şiddetli baş ağrılarına Migren denir. Nedeni belli değil türlü türlü olaylardan meydana gelebiliyor ışığa karşı fazla duyarlılık gibi. Bunu geçirmenin tek yolu var tedavisi yok kurtulma yöntemin yok. Ağrı kesici ile bi nebze ağrını dindirebilirsin o kadar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefon modelleriyle aram iyi değil iyi olsa anlardım ne demek istediğinizi ama bahsettiğiniz telleri tanımıyorum... Estağfirullah abi niye kafa buluyum:D
şakasına yazdım zaten kardeşim

codblackops2

codblackops2

Üye

Kapasitif ve rezistif olarak iki çeşit ekran var.kapasitif ekran parmak ısısıyla çalışır ve rezistife göre kat kat hassastır.rezistif ekran tırnakla çalışır (gerçi ben parmakla da kullanıyorum :ehe)ekrana biraz baskı uygulaman gerekir..

Alfanumerik ise bildiğin tuş takımıdır

- - - Eklendi - - -

Muhammet şöyle anlatayım kısaca tıpta adı konulamayan şiddetli baş ağrılarına Migren denir. Nedeni belli değil türlü türlü olaylardan meydana gelebiliyor ışığa karşı fazla duyarlılık gibi. Bunu geçirmenin tek yolu var tedavisi yok kurtulma yöntemin yok. Ağrı kesici ile bi nebze ağrını dindirebilirsin o kadar.

:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeşler bana müsaade kendinize iyi bakın :bye:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Abi geçen bir elime aldım vallahi şunu söyleyeyim dandik mandik ama 5800ın klavyesinde bile daha rahat yazarsın..

Son zamanlarda c6-01 veya 603 almayı düşünüyorum.gorilla glassı 8 mp kamerası amoled ekranı yuzunden c6'yı,donanımı c6'ya göre büyüklüğü dünyanın en parlak ekranlı telefonu olması nedeniyle 603almayı düşünüyorum.
Ha bide c6 çok sağlam yahu :hmmm
Sağlamdır taş gibi telefon metal kasa :D Usta onlar yerine al bi tane Sony Ericsson Live With Walkman rahat et :)

jackalmami

jackalmami

Üye
bak tarığa nasıl da düşünceli hemen açıklamasını yaptı....
çok teşekkür ederim tarık bilgi için. Sanırım biliyordum:D

jackalmami

jackalmami

Üye
sende kendine iyi bak abi :bye:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
bak tarığa nasıl da düşünceli hemen açıklamasını yaptı....
çok teşekkür ederim tarık bilgi için. Sanırım biliyordum:D

Rica ederim de biliyor muydun anlamadım boşa mı anlattım ?

jackalmami

jackalmami

Üye
:tşk: ömer... Alfanumeriği şimdi hatırladım ama diğerlerini ilk defa duyuyorum:D

- - - Eklendi - - -

alıntı yapmamamın zararları iki dakka da karıştı herşey... ilk tarığın migrenle ilgili açıklamasını gördüğüm için ona yazdım seninkini ondan sonra gördüm ömer:D

jackalmami

jackalmami

Üye
boşa anlatmadın.. Hatırlamamı sağladın:tşk:

Üst Alt