Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
ömer... C6 sanırım benim e72 gibi... Bunların tuşları ayne klavye gibi, biraz küçük ama alışınca çok daha rahat ve hızlı yazabiliyosun :D

codblackops2

codblackops2

Üye
ömer... C6 sanırım benim e72 gibi... Bunların tuşları ayne klavye gibi, biraz küçük ama alışınca çok daha rahat ve hızlı yazabiliyosun :D

Rezistif ekranda neyse de kapasitif ekranda parmakla birde..yadırgıyor insan :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
jackalmami

jackalmami

Üye
aynen türkçe konuş biraz :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
geçer geçer inşaallah yakın bi zamanda orucunu tutmana engel olmasında

Inşallah her Ramazan da bir gün işkence çektiriyor bana bu migren illeti bakalım inşallah bu sene de olmaz. Böyle ufak ağrılar sürekli var ama şiddetli oldu mu işte o zaman işkence başlıyor çok zor dayaniyorum bas ağrısı kadar kötü bi şey yok.

codblackops2

codblackops2

Üye

sen ne diyon! Mahvediyo beni

:evet:

Telefonu dik çevirince alfanumerik zımbırtımı geliyor yoksa küçük klavyemi

- - - Eklendi - - -

Inşallah her Ramazan da bir gün işkence çektiriyor bana bu migren illeti bakalım inşallah bu sene de olmaz. Böyle ufak ağrılar sürekli var ama şiddetli oldu mu işte o zaman işkence başlıyor çok zor dayaniyorum bas ağrısı kadar kötü bi şey yok.

Ara sıra bende olunca kendini kaybediyor insan anlıyorum..geçmiş olsun tekrardan Allah yardımcın olsun

jackalmami

jackalmami

Üye
migrenle ilgili fazla bi bilgim yok ama(ne kadar cahilmişim ben ya:hmmm) baş ağrısının ne demek olduğunu bılırım

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Alfanumerik insanı fazla zorlamaz ama c6-01 ekranında klavye düşünemiyorum apayrı bi işkence herhalde sabır ister :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ömer dik konum alfasayısal kullanıyorum

jackalmami

jackalmami

Üye
alfanumerik kapasitik bilmem ne neden bahsedıyonuz siz... Ne ayaksınız:D
benım e 72 ne oluyor peki
alfanumerik dokunmatiğe denmiyor demi
çok soru soran çocuk mode:off

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ekran boyu 3.7 olsa bu kadar zorlamaz aslında ama bunada şükür

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

- - - Eklendi - - -

Ara sıra bende olunca kendini kaybediyor insan anlıyorum..geçmiş olsun tekrardan Allah yardımcın olsun

Insandan insana değişiyor bas ağrısı. Migren çok beter bi şey Allah hepinizi korusun inşallah.

codblackops2

codblackops2

Üye

Alfanumerik insanı fazla zorlamaz ama c6-01 ekranında klavye düşünemiyorum apayrı bi işkence herhalde sabır ister :)

Abi geçen bir elime aldım vallahi şunu söyleyeyim dandik mandik ama 5800ın klavyesinde bile daha rahat yazarsın..

Son zamanlarda c6-01 veya 603 almayı düşünüyorum.gorilla glassı 8 mp kamerası amoled ekranı yuzunden c6'yı,donanımı c6'ya göre büyüklüğü dünyanın en parlak ekranlı telefonu olması nedeniyle 603almayı düşünüyorum.
Ha bide c6 çok sağlam yahu :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Muhammed bizle kafa bulmuyorsun değil mi? :D

jackalmami

jackalmami

Üye
amin cümlemizi korusun ve sanada acil şifalar versin inşaallah...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

Üst Alt