:birak: sopa:
MasteLaa Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi diyelim iyi olsn abi. ben arıyam dicem de sadece malatya içi iyilik kardşim sen nasılsn kusura bakma görmemişm malum başım meşkul Genişletmek için tıkla ... Cevap verene kadar yazacaktım canım abim Biliyorum canım abim iyiyim şükür ben de sağolasın sorduğun için
L-LumieRe' Alıntı: iyi diyelim iyi olsn abi. ben arıyam dicem de sadece malatya içi iyilik kardşim sen nasılsn kusura bakma görmemişm malum başım meşkul Genişletmek için tıkla ... Cevap verene kadar yazacaktım canım abim Biliyorum canım abim iyiyim şükür ben de sağolasın sorduğun için
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: abi leyla diyorum 31. Bölümde ölmüş diyorum bu karı kim diyorum. Genişletmek için tıkla ... Adamın aklı hala 31de kaldı
OttomaN TigeR' Alıntı: abi leyla diyorum 31. Bölümde ölmüş diyorum bu karı kim diyorum. Genişletmek için tıkla ... Adamın aklı hala 31de kaldı
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: Evet tapatalk arayan var sandım durmadan titriyor telefon :F iyiyim Sağol . Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Alpay Nerelerdesin Sennn
alpayoktay' Alıntı: Evet tapatalk arayan var sandım durmadan titriyor telefon :F iyiyim Sağol . Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Alpay Nerelerdesin Sennn
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Ben severdim yahu Ezgi Asaroğlunu Genişletmek için tıkla ... ben sevmedim hiç.
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Ben severdim yahu Ezgi Asaroğlunu Genişletmek için tıkla ... süt gibi hatun dimi kanka bak böyel demiyorsunda kibar feyzo seni
MasteLaa' Alıntı: Ben severdim yahu Ezgi Asaroğlunu Genişletmek için tıkla ... süt gibi hatun dimi kanka bak böyel demiyorsunda kibar feyzo seni
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: niye 31'de setten kovuldu Genişletmek için tıkla ... 31 de Sabri gol atmış
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hayır Leyla benim Genişletmek için tıkla ... fake bu inanmayın - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: iyi diyelim iyi olsn abi. ben arıyam dicem de sadece malatya içi iyilik kardşim sen nasılsn kusura bakma görmemişm malum başım meşkul Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayır Leyla benim Genişletmek için tıkla ... fake bu inanmayın - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: iyi diyelim iyi olsn abi. ben arıyam dicem de sadece malatya içi iyilik kardşim sen nasılsn kusura bakma görmemişm malum başım meşkul Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun
random1 Üye codblackops2' Alıntı: Adamın aklı hala 31de kaldı Genişletmek için tıkla ... akılda kalmayacak bir rakam değil yani adı üstünde 31
codblackops2' Alıntı: Adamın aklı hala 31de kaldı Genişletmek için tıkla ... akılda kalmayacak bir rakam değil yani adı üstünde 31
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: süt gibi hatun dimi kanka bak böyel demiyorsunda kibar feyzo seni Genişletmek için tıkla ... Yuh be kardişim LENA 1 numara benim için
ynsemrekose' Alıntı: süt gibi hatun dimi kanka bak böyel demiyorsunda kibar feyzo seni Genişletmek için tıkla ... Yuh be kardişim LENA 1 numara benim için
codblackops2 Üye random1' Alıntı: akılda kalmayacak bir rakam değil yani adı üstünde 31 Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: Ben diyorum işte 31. Bölumde leyla öldü Mecnun Kraliçe elizabeth le tanıştı diye Genişletmek için tıkla ... KArdeşim şifreli mi konuşuyorsunuz
StunnerDead' Alıntı: Ben diyorum işte 31. Bölumde leyla öldü Mecnun Kraliçe elizabeth le tanıştı diye Genişletmek için tıkla ... KArdeşim şifreli mi konuşuyorsunuz
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: Ben diyorum işte 31. Bölumde leyla öldü Mecnun Kraliçe elizabeth le tanıştı diye Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead' Alıntı: Ben diyorum işte 31. Bölumde leyla öldü Mecnun Kraliçe elizabeth le tanıştı diye Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye Alpay Hoşgeldin Süleyman gözümden bir mesajını kaçırmışsam özür dilerim. Mahir konuştuk senle yahu