öylesine ekledim. :) :hmmm anladım:)
doctorrr Üye pelın_' Alıntı: dizimden ınanlmız bır cıt par küt dıye bı ses geldi sanırım kırdım Genişletmek için tıkla ... sınıkçı tanığım var diyerek
pelın_' Alıntı: dizimden ınanlmız bır cıt par küt dıye bı ses geldi sanırım kırdım Genişletmek için tıkla ... sınıkçı tanığım var diyerek
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Naber abim yetişemiyorum biraz işim var geç geliyorum çok yazı yazılıyor çoğunu görmüyorum Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Naber abim yetişemiyorum biraz işim var geç geliyorum çok yazı yazılıyor çoğunu görmüyorum Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye pelın_' Alıntı: dizimden ınanlmız bır cıt par küt dıye bı ses geldi sanırım kırdım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Pelin hanım
pelın_' Alıntı: dizimden ınanlmız bır cıt par küt dıye bı ses geldi sanırım kırdım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Pelin hanım
BreakerZote Üye pelın_' Alıntı: dizimden ınanlmız bır cıt par küt dıye bı ses geldi sanırım kırdım Genişletmek için tıkla ... Sosyal Mesaj da Geldi
pelın_' Alıntı: dizimden ınanlmız bır cıt par küt dıye bı ses geldi sanırım kırdım Genişletmek için tıkla ... Sosyal Mesaj da Geldi
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: ben atlamadım yemedi seneye belki... Genişletmek için tıkla ... bilmem ben de tırstım
nsekiz' Alıntı: ben atlamadım yemedi seneye belki... Genişletmek için tıkla ... bilmem ben de tırstım
pelın_ MasteLaa' Alıntı: Pelin abla cevap yok ????????????? Genişletmek için tıkla ... burdayım ablam
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: bildiğim tek eczane kiraz eczanesi. Ciddiyim sürekli oraya gidiyorum yani iki kere gittim Genişletmek için tıkla ... yaw malatya diyorum insan bi intrnetten bakar kimler nobtci diye - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Nerelerdesin sen eyyt? Genişletmek için tıkla ... nöbetteyim abi hasta gelip gidiyor bi bitmediler
Pondusss' Alıntı: bildiğim tek eczane kiraz eczanesi. Ciddiyim sürekli oraya gidiyorum yani iki kere gittim Genişletmek için tıkla ... yaw malatya diyorum insan bi intrnetten bakar kimler nobtci diye - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Nerelerdesin sen eyyt? Genişletmek için tıkla ... nöbetteyim abi hasta gelip gidiyor bi bitmediler
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: yaw malatya diyorum insan bi intrnetten bakar kimler nobtci diye - - - Eklendi - - - nöbetteyim abi hasta gelip gidiyor bi bitmediler Genişletmek için tıkla ... internet ne
L-LumieRe' Alıntı: yaw malatya diyorum insan bi intrnetten bakar kimler nobtci diye - - - Eklendi - - - nöbetteyim abi hasta gelip gidiyor bi bitmediler Genişletmek için tıkla ... internet ne
pelın_ L-LumieRe' Alıntı: geçmiş olsun Pelin hanım Genişletmek için tıkla ... ya nasıl acıdı ama Pondusss' Alıntı: sonunda gördün Genişletmek için tıkla ... gördüm kı zaten
L-LumieRe' Alıntı: geçmiş olsun Pelin hanım Genişletmek için tıkla ... ya nasıl acıdı ama Pondusss' Alıntı: sonunda gördün Genişletmek için tıkla ... gördüm kı zaten
random1 Üye L-LumieRe' Alıntı: nöbetteyim abi hasta gelip gidiyor bi bitmediler Genişletmek için tıkla ... hiç sorma. bende aynı dertten muzdaribim.
L-LumieRe' Alıntı: nöbetteyim abi hasta gelip gidiyor bi bitmediler Genişletmek için tıkla ... hiç sorma. bende aynı dertten muzdaribim.
OttomaN TigeR Üye Türe' Alıntı: iyiyim abim konuşyorum dolaşıyorum Sen napmaktasın Genişletmek için tıkla ... arkadan usul usul geliyorum
Türe' Alıntı: iyiyim abim konuşyorum dolaşıyorum Sen napmaktasın Genişletmek için tıkla ... arkadan usul usul geliyorum
Türe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: arkadan usul usul geliyorum Genişletmek için tıkla ... Farkettim abi meşgul etmiyim seni
OttomaN TigeR' Alıntı: arkadan usul usul geliyorum Genişletmek için tıkla ... Farkettim abi meşgul etmiyim seni