A.s Hoşgeldin bişey dikkatimi çekti n8 in 32 gb modeli varmı yaw :hmmm
Kingmortall Üye BreakerZote' Alıntı: A.s Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... bişey dikkatimi çekti n8 in 32 gb modeli varmı yaw
BreakerZote' Alıntı: A.s Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... bişey dikkatimi çekti n8 in 32 gb modeli varmı yaw
cardanadam Üye haydaravısyon' Alıntı: sa. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam sana dal iyi geceler
BreakerZote Üye kingmor' Alıntı: bişey dikkatimi çekti n8 in 32 gb modeli varmı yaw Genişletmek için tıkla ... 16 Dahili 16 Harici Çaktırma
kingmor' Alıntı: bişey dikkatimi çekti n8 in 32 gb modeli varmı yaw Genişletmek için tıkla ... 16 Dahili 16 Harici Çaktırma
Kingmortall Üye BreakerZote' Alıntı: 16 Dahili 16 Harici Çaktırma Genişletmek için tıkla ... haa ozaman başka doldurdunmu hepsini bari
BreakerZote' Alıntı: 16 Dahili 16 Harici Çaktırma Genişletmek için tıkla ... haa ozaman başka doldurdunmu hepsini bari
cardanadam Üye kingmor' Alıntı: bişey dikkatimi çekti n8 in 32 gb modeli varmı yaw Genişletmek için tıkla ... Vardı galiba
kingmor' Alıntı: bişey dikkatimi çekti n8 in 32 gb modeli varmı yaw Genişletmek için tıkla ... Vardı galiba
BreakerZote Üye kingmor' Alıntı: haa ozaman başka doldurdunmu hepsini bari Genişletmek için tıkla ... nHD Filimler Sağolsun
kingmor' Alıntı: haa ozaman başka doldurdunmu hepsini bari Genişletmek için tıkla ... nHD Filimler Sağolsun
cardanadam Üye BreakerZote' Alıntı: 16 Dahili 16 Harici Çaktırma Genişletmek için tıkla ... 32 ye kadar destekliyor
Kingmortall Üye BreakerZote' Alıntı: nHD Filimler Sağolsun Genişletmek için tıkla ... bana 16 gb yetiyor kart takmadım daha 10 gb boş alan duruyor sadece müzik 10 15 tane hd video
BreakerZote' Alıntı: nHD Filimler Sağolsun Genişletmek için tıkla ... bana 16 gb yetiyor kart takmadım daha 10 gb boş alan duruyor sadece müzik 10 15 tane hd video
random1 Üye Türe' Alıntı: herkese s.a Abim Genişletmek için tıkla ... oj geldin bea. naparsın. beni sorarsan eğer; aynı bea
Türe' Alıntı: herkese s.a Abim Genişletmek için tıkla ... oj geldin bea. naparsın. beni sorarsan eğer; aynı bea
Türe Üye random1' Alıntı: oj geldin bea. naparsın. beni sorarsan eğer; aynı bea Genişletmek için tıkla ... haha aynı bea nabam yuvarlanıyoz
random1' Alıntı: oj geldin bea. naparsın. beni sorarsan eğer; aynı bea Genişletmek için tıkla ... haha aynı bea nabam yuvarlanıyoz
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: ve aleykum selam hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... ben peki