gece bitiyor hava aydinlaniyor :ehe
spy ghost Üye jackalmami' Alıntı: sen bilirsin - - - Eklendi - - - kimden gizleniyon bu arada Genişletmek için tıkla ... Nette kimseye güvenemeyiz.Psikolojik harp için kendini eğitirsen anlayacaksın.
jackalmami' Alıntı: sen bilirsin - - - Eklendi - - - kimden gizleniyon bu arada Genişletmek için tıkla ... Nette kimseye güvenemeyiz.Psikolojik harp için kendini eğitirsen anlayacaksın.
spy ghost Üye jackalmami' Alıntı: tamam kulağıma küpe olsun bi ara anlarım Genişletmek için tıkla ... Nette nerdeyse ev adresi verecek kişiler biliyorum anlamıyorum adamları bu rahatlık nerden geliyor
jackalmami' Alıntı: tamam kulağıma küpe olsun bi ara anlarım Genişletmek için tıkla ... Nette nerdeyse ev adresi verecek kişiler biliyorum anlamıyorum adamları bu rahatlık nerden geliyor
jackalmami Üye demek ki t....larına güveniyor adamlar şaka maka sende çok abartıyorsun ilçeyi bari gizleme evini sormuyoruz hemde maxicep temizdir burda öyle birileerinin olması imkan dahilinde bile değil - - - Eklendi - - - ben hatta yanlış anlama diye ilk önce kendim söyledim farkındaysan
demek ki t....larına güveniyor adamlar şaka maka sende çok abartıyorsun ilçeyi bari gizleme evini sormuyoruz hemde maxicep temizdir burda öyle birileerinin olması imkan dahilinde bile değil - - - Eklendi - - - ben hatta yanlış anlama diye ilk önce kendim söyledim farkındaysan
BreakerZote Üye cardanadam' Alıntı: sabah son mesajı ben yazdım bakarmısınız saniyesine Genişletmek için tıkla ...