hosbulduk smart naber sağol paşa. Kötüyüm
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk smart naber Genişletmek için tıkla ... sağol paşa. Kötüyüm
__xXx__ Üye codblackops2' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk ömer nasılsın
BreakerZote Üye StunnerDead' Alıntı: senin gibi yakışıklı degılık kı Genişletmek için tıkla ... Götürecek Beni
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk ömer nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyiyim çok şükür sen
pelın_ __xXx__' Alıntı: iyiyim ablacan sağol nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... ıyı ablacım öle uyku utmadı bıde özledım senı hıc görüşemıyoruz
__xXx__' Alıntı: iyiyim ablacan sağol nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... ıyı ablacım öle uyku utmadı bıde özledım senı hıc görüşemıyoruz
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: ıyı ablacım öle uyku utmadı bıde özledım senı hıc görüşemıyoruz Genişletmek için tıkla ... vallahi bende özlemişim ablacan ne zamandır görüşemiyoruz çok fazla dolaşamiyorum sitede
pelın_' Alıntı: ıyı ablacım öle uyku utmadı bıde özledım senı hıc görüşemıyoruz Genişletmek için tıkla ... vallahi bende özlemişim ablacan ne zamandır görüşemiyoruz çok fazla dolaşamiyorum sitede
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim ablacan sağol nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... James Roland nasılsın badigart bey
__xXx__' Alıntı: iyiyim ablacan sağol nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... James Roland nasılsın badigart bey
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: nasıl bilmiyon la Genişletmek için tıkla ... bugün başladığından beri üzüntülüyüm
__xXx__ Üye StunnerDead' Alıntı: James Roland nasılsın badigart bey Genişletmek için tıkla ... sağolasın mahir sen nasılsın demin nasılsın demiştim görmedin sandım
StunnerDead' Alıntı: James Roland nasılsın badigart bey Genişletmek için tıkla ... sağolasın mahir sen nasılsın demin nasılsın demiştim görmedin sandım
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: bugün başladığından beri üzüntülüyüm Genişletmek için tıkla ... neden işte - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: anlamadım ablacım Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: bugün başladığından beri üzüntülüyüm Genişletmek için tıkla ... neden işte - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: anlamadım ablacım Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye __xXx__' Alıntı: neden işte - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Boşwer Furkan Yeni Bir Güne Girdin Tadını Çıkar
__xXx__' Alıntı: neden işte - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Boşwer Furkan Yeni Bir Güne Girdin Tadını Çıkar
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: neden işte Genişletmek için tıkla ... dün arkadaşlarımla buluştum. Bu sabah belki de en sevdiğim insanı gördüm, biraz konuştuk. Sonra ayrıldım. Bu kadar. Başka bi şey bilmiyorum
__xXx__' Alıntı: neden işte Genişletmek için tıkla ... dün arkadaşlarımla buluştum. Bu sabah belki de en sevdiğim insanı gördüm, biraz konuştuk. Sonra ayrıldım. Bu kadar. Başka bi şey bilmiyorum