türe sen nasıl bir şaka yaptın mobilim bulamadım sayfayı
afiyet olsun. Ketçap(acılı) sucuk ve 1 bardak su. Yeter inşallah
biraz saçmaydı belki ama karşılık verdim biraz tepkilerini merak ettim hadi murat abiyi geçtim o beni daha tanımyo ama gökçen abi yazmayacağımı bilmeliydi asıl ayıbı kendi yaptı. 4 kere alıntı yaptım mesaj attım cevap yok sonra benim hakkımda saçma sapan şeyler düşünmesin kimse. saçma olduğunu da söyledim zaten anlamak isteyen bulamadım sadece.
1 bardak su yetermi sana?
- - - Eklendi - - -
Biz biliyoruz hacı seni
1 bardak su yetermi sana?
- - - Eklendi - - -
Biz biliyoruz hacı seni
gerçekten şaka olsun diye yazdıysan senin için bir sorun yok dert etme.. saçma veya yersiz olabilir şaka gülmek için yapılır.. fakat bazen yanlış anlamalar olabilir iki tarafıda anlıyorum. Yoksa buda mı şaka diyerek bitiriyorum![]()

biraz saçmaydı belki ama karşılık verdim biraz tepkilerini merak ettim hadi murat abiyi geçtim o beni daha tanımyo ama gökçen abi yazmayacağımı bilmeliydi asıl ayıbı kendi yaptı. 4 kere alıntı yaptım mesaj attım cevap yok sonra benim hakkımda saçma sapan şeyler düşünmesin kimse. saçma olduğunu da söyledim zaten anlamak isteyen bulamadım sadece.
Kalan sağlar bizimdir Ömer'imBüyüğüm dedim hata yapmışımdır dedim uğraştım yanıt yok. Napıyım kendi bileceği iş.

Abi benim soruma cevap göremedim de gelen kutumada baktım bi şey yok
hiç mi özel işimize gitmeyeceğiz hep burda mı duralım kafayı çalıştır belki forumdan ayrıldık.![]()

Gökcen Abi yanlış anlamaz ve darılacağını da zannetmiyorum böyle bi şey için sen kafana takma Süleyman'ım![]()

Abi yapma
hay ağzını öpeyim be Tarık.![]()

- - - Eklendi - - -
Abi benim soruma cevap göremedim de gelen kutumada baktım bi şey yok![]()
![]()

Abi yapma![]()
![]()