somuru: Tamam be sen patla yanında beni de götür :züü:
DreaMagiC Üye codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tamam be sen patla yanında beni de götür
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Acımam bak bugün Arda Abi ve Muhammet'i aldım sıra da sen varsın Genişletmek için tıkla ... Olur
DreaMagiC' Alıntı: Acımam bak bugün Arda Abi ve Muhammet'i aldım sıra da sen varsın Genişletmek için tıkla ... Olur
Türe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bişey sormuştum kaale alınmayacaksam söyle abi
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Tamam be sen patla yanında beni de götür Genişletmek için tıkla ...
DreaMagiC Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abim görmedin sanırım birşey sordum ama o isimleri neden yazdın ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abim görmedin sanırım birşey sordum ama o isimleri neden yazdın ?
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: intihar saldırısı yapmak için görevlendirildim Genişletmek için tıkla ... Mübarek Ayda
codblackops2' Alıntı: intihar saldırısı yapmak için görevlendirildim Genişletmek için tıkla ... Mübarek Ayda
DreaMagiC Üye codblackops2' Alıntı: Olur Genişletmek için tıkla ... Yarın için saat ver kardeşim sen istedin
Türe Üye DreaMagiC' Alıntı: Abim görmedin sanırım birşey sordum ama o isimleri neden yazdın ? Genişletmek için tıkla ... cevap vermemekte ısraryız sanırım
DreaMagiC' Alıntı: Abim görmedin sanırım birşey sordum ama o isimleri neden yazdın ? Genişletmek için tıkla ... cevap vermemekte ısraryız sanırım
codblackops2 Üye BreakerZote' Alıntı: Mübarek Ayda Genişletmek için tıkla ... Komutanlarım öyle emrediyor
DreaMagiC Üye __xXx__' Alıntı: millet allaha emanet ben sahura kaçayım Genişletmek için tıkla ... Tamam abim hayırlı sahurlar - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: cevap vermemekte ısraryız sanırım Genişletmek için tıkla ... Bence geriden geliyor Süleyman bekleyelim cevap vericek
__xXx__' Alıntı: millet allaha emanet ben sahura kaçayım Genişletmek için tıkla ... Tamam abim hayırlı sahurlar - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: cevap vermemekte ısraryız sanırım Genişletmek için tıkla ... Bence geriden geliyor Süleyman bekleyelim cevap vericek
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: Komutanlarım öyle emrediyor Genişletmek için tıkla ... Artık Emir Demiri Kesmiyor Ama
codblackops2' Alıntı: Komutanlarım öyle emrediyor Genişletmek için tıkla ... Artık Emir Demiri Kesmiyor Ama
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Yarın için saat ver kardeşim sen istedin Genişletmek için tıkla ... Belli olmuyor ki.yarın cumarteşi gece olabilir belki
DreaMagiC' Alıntı: Yarın için saat ver kardeşim sen istedin Genişletmek için tıkla ... Belli olmuyor ki.yarın cumarteşi gece olabilir belki
__xXx__ Üye DreaMagiC' Alıntı: Tamam abim hayırlı sahurlar - - - Eklendi - - - Bence geriden geliyor Süleyman bekleyelim cevap vericek Genişletmek için tıkla ... sağol tarıkcım sanada - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
DreaMagiC' Alıntı: Tamam abim hayırlı sahurlar - - - Eklendi - - - Bence geriden geliyor Süleyman bekleyelim cevap vericek Genişletmek için tıkla ... sağol tarıkcım sanada - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye Sanmıyorum. Abim daha beni tanıyamamış. Onları gerçekten yazdığım düşünmüş. Ne diyim be üzüldüm gerçekten. - - - Eklendi - - - Değişik bişey yapayım dedim ama yanlış anlaşıldı. Bişey demiyorum ben açıkladım durumu zatne.
Sanmıyorum. Abim daha beni tanıyamamış. Onları gerçekten yazdığım düşünmüş. Ne diyim be üzüldüm gerçekten. - - - Eklendi - - - Değişik bişey yapayım dedim ama yanlış anlaşıldı. Bişey demiyorum ben açıkladım durumu zatne.
codblackops2 Üye BreakerZote' Alıntı: Artık Emir Demiri Kesmiyor Ama Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: Bende gidiyim sahura Sahurdan sonra gelicem Genişletmek için tıkla ... Tamam
BreakerZote' Alıntı: Artık Emir Demiri Kesmiyor Ama Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: Bende gidiyim sahura Sahurdan sonra gelicem Genişletmek için tıkla ... Tamam