Elektr0
Üye
yok kardeşim sana öyle gelmiş bugüne kadar kimseye laf sokma gibi bir kabalık göstermedim inşallah da bundan sonrada öyle bir küstahlık yapmam.
noldu abim ?
yok kardeşim sana öyle gelmiş bugüne kadar kimseye laf sokma gibi bir kabalık göstermedim inşallah da bundan sonrada öyle bir küstahlık yapmam.
noldu abim ?
Eşek şakası olup olmadıgı tartışılır
Sorun yok bir anlık sinirle yazdım onlaro..
Ben şaka nedir bilen kişiler olduğunuzu düşünmüştüm ama yanılmışım sanırım.
aaabi dur gözünü seveyim keyfimi kaçırmayın bak acı kabak çekirdeği gibi

hep beraber tartışalım o zaman.
neyine sinirlendin? insan şakaya sinirlenir mi? sanki kötü birşey yaptık.

önemli değil hacı. şaka olduğunu dediğimiz halde başta ömer olmak üzere bu lafların söylenmesi ilginç. yaşla maşla alakası yok diye önceki mesajlarda yazmıştım. ama halen yaş, 2 katı filan deniliyor. mesafe mi koyalım araya. biz burada şaka yaptık. şaka kaldıramayanlardan özür dileriz. bundan sonrada yaşımızı biliriz.............
Yok yahu şaka yapim dedim şimdi de onlar ciddiye aldı
Eşek şakası olup olmadıgı tartışılır
Sorun yok bir anlık sinirle yazdım onlaro..
Ve ayrıca Fatih ciddimisin sen
şu şaka şeysini uzatanı![]()
![]()

Ugrasamam Abi.
Haydi Fizikçi Yaşarım Kafayı Boz Bunla![]()
Dersim Degil 
buyur gardaş![]()
La Nolii 
random1
önemli değil hacı. şaka olduğunu dediğimiz halde başta ömer olmak üzere bu lafların söylenmesi ilginç. yaşla maşla alakası yok diye önceki mesajlarda yazmıştım. ama halen yaş, 2 katı filan deniliyor. mesafe mi koyalım araya. biz burada şaka yaptık. şaka kaldıramayanlardan özür dileriz. bundan sonrada yaşımızı biliriz.............
noldu abim ?
Yok yahu şaka yapim dedim şimdi de onlar ciddiye aldı![]()

La Nolii
![]()
hobaaaa
buyur gardaş![]()

Ugrasamam Abi.Dersim Degil
![]()