Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Tamam kardeşler kusura bakmayın eşşeklik yaptım hata benimdi özür dilerim. Ben şaka nedir bilen kişiler olduğunuzu düşünmüştüm ama yanılmışım sanırım. :( Murat abi seni de böyle bir zan altında bıraktığım için çok üzgünüm gerçekten hakkını helal et abim.

Estafurullah abi deme öyle..
Bir anlık sinirle yazdım onları sorun yok

random1

random1

Üye

1. Bu şaka değil Eşek şakası
2.Bu insanlara benim enayi deme hakkım yok bireysel olarak dedim.genele yığamam bu lafı.
3.O kadar insan enayi olmamış olabilir bu beni ilgilendirmez tekrar üzerine basa basa söylüyorum bireysel yorum yaptım.
4.Benim en sevmediğim hassas noktadan vurduğunuz için teşekkürler.

eşek şakası filan değil abartma.
bu kadar şakayı kaldıramıyorsan sözüm yok.
bişeydeğil.

Bir daha konuşmayın benimle :zzz: Size güveniyorduk :zzz:

eyvallah.

doctorrr

doctorrr

Üye
Tamam kardeşler kusura bakmayın eşşeklik yaptım hata benimdi özür dilerim. Ben şaka nedir bilen kişiler olduğunuzu düşünmüştüm ama yanılmışım sanırım. :( Murat abi seni de böyle bir zan altında bıraktığım için çok üzgünüm gerçekten hakkını helal et abim.
taaammaam abi :spr uzatma artık tamam keyfim kaçtı :dry:

Türe

Türe

Üye

abi özür diliyorsun da aradan dereden laf sokmaya devam vallaha ayıp yakışmıyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
eşek şakası filan değil abartma.
bu kadar şakayı kaldıramıyorsan sözüm yok.
bişeydeğil.

eyvallah.

Eşek şakası olup olmadıgı tartışılır :hmmm

Sorun yok bir anlık sinirle yazdım onlaro..

Ve ayrıca Fatih ciddimisin sen

doctorrr

doctorrr

Üye

MrTech

MrTech

Üye
arda abim pm attım :)

BreakerZote

BreakerZote

Üye

random1

random1

Üye

önemli değil hacı. şaka olduğunu dediğimiz halde başta ömer olmak üzere bu lafların söylenmesi ilginç. yaşla maşla alakası yok diye önceki mesajlarda yazmıştım. ama halen yaş, 2 katı filan deniliyor. mesafe mi koyalım araya. biz burada şaka yaptık. şaka kaldıramayanlardan özür dileriz. bundan sonrada yaşımızı biliriz.............

doctorrr

doctorrr

Üye

- - - Eklendi - - -

beyler bakın size ne getirdim :muha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi özür diliyorsun da aradan dereden laf sokmaya devam vallaha ayıp yakışmıyor.

yok kardeşim sana öyle gelmiş bugüne kadar kimseye laf sokma gibi bir kabalık göstermedim inşallah da bundan sonrada öyle bir küstahlık yapmam.

Üst Alt