Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

random1

random1

Üye
Beni "enayi"yerine koyduğunuz için teşekkürler abiler herkese iyi geceler.

Bu kadar insanı enayi yerine koymadıkda bir seni mi enayi yerine koyduk? Şaka yapma ile karşındaki enayi mi oluyor? Pes doğrusu. İyi geceler.

cardanadam

cardanadam

Üye
teşekkür ederim ayrıca süleyman ve bana yardım eden herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim ayrıca :)

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
doctorrr

doctorrr

Üye
ömer haklı beyler :evet:

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Seni Seçtim

Elektr0

Elektr0

Üye
Konu Açacağım Termik santralinin bulunduğu böldege yaşayan insanların suçu ne olabilir diye... bazen gıcık oluyorum bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere deme isteyenlere .... ova diyor ya Türkiyede insansız ovamı var yaa ovalar en iyi tarım alanlarıdır yaa konyada tarım azalır mı yav hangi mantıkla yaşıyorsun sen be okumaktan uzak klavyecahilleri bunlar ben neden bu gibi insanlar için zehirleniyorum dumanlı zehirli havayı soluyorum 20 yıldır.... :off::off::off:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Konu Açacağım Termik santralinin bulunduğu böldege yaşayan insanların suçu ne olabilir diye... bazen gıcık oluyorum bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere deme isteyenlere .... ova diyor ya Türkiyede insansız ovamı var yaa ovalar en iyi tarım alanlarıdır yaa konyada tarım azalır mı yav hangi mantıkla yaşıyorsun sen be okumaktan uzak klavyecahilleri bunlar ben neden bu gibi insanlar için zehirleniyorum dumanlı zehirli havayı soluyorum 20 yıldır.... :off::off::off:
Türkiye'nin en büyük termik santrali Elbistan'da dimi abim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Üst Alt