Bi güzellik yapsana , gece benle kalsana ? :hmmm :aha:
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: şarkı sözü Genişletmek için tıkla ... sevmiyorum o şarkıyı 5 10 şarkı hariç nefret ediyorum hatta
Türe' Alıntı: şarkı sözü Genişletmek için tıkla ... sevmiyorum o şarkıyı 5 10 şarkı hariç nefret ediyorum hatta
papakudioflu Emekli Yönetici DreaMagiC' Alıntı: Ama herkes iyi olamıyor abi maalesef. Genişletmek için tıkla ... herkesin bir yapisi var hepimiz tabi ki ayni olamayiz.
DreaMagiC' Alıntı: Ama herkes iyi olamıyor abi maalesef. Genişletmek için tıkla ... herkesin bir yapisi var hepimiz tabi ki ayni olamayiz.
MasteLaa Üye random1' Alıntı: işte meselede bu ya bende başka herkesle. baştan bi bak mesajlarına neyse sıkma canını devam et. ben alıştım. Genişletmek için tıkla ... Yetişemiyorum cidden bazen göremiyorum bile Sohbet edelim ??
random1' Alıntı: işte meselede bu ya bende başka herkesle. baştan bi bak mesajlarına neyse sıkma canını devam et. ben alıştım. Genişletmek için tıkla ... Yetişemiyorum cidden bazen göremiyorum bile Sohbet edelim ??
DreaMagiC Üye MasteLaa' Alıntı: Canımsın Genişletmek için tıkla ... Adamsınız hatta dibisiniz dert ortağımsınız
Türe Üye Pondusss' Alıntı: sevmiyorum o şarkıyı 5 10 şarkı hariç nefret ediyorum hatta Genişletmek için tıkla ... ben dinleye dinleye alıştım güzel
Pondusss' Alıntı: sevmiyorum o şarkıyı 5 10 şarkı hariç nefret ediyorum hatta Genişletmek için tıkla ... ben dinleye dinleye alıştım güzel
papakudioflu Emekli Yönetici codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Beyler hadi sohbet edek Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum. Ac bir konu da devam edek
codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Beyler hadi sohbet edek Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum. Ac bir konu da devam edek
Elektr0 Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardeşim ama butun modlar iyi olduklari icin bu goreve secilirler. Genişletmek için tıkla ... ben ne istersem hep sen yapıyon
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardeşim ama butun modlar iyi olduklari icin bu goreve secilirler. Genişletmek için tıkla ... ben ne istersem hep sen yapıyon
Türe Üye DreaMagiC' Alıntı: Adamsınız hatta dibisiniz dert ortağımsınız Genişletmek için tıkla ... Lağamın dibisn abi :kıskısk:
DreaMagiC' Alıntı: Adamsınız hatta dibisiniz dert ortağımsınız Genişletmek için tıkla ... Lağamın dibisn abi :kıskısk:
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: sevmiyorum o şarkıyı 5 10 şarkı hariç nefret ediyorum hatta Genişletmek için tıkla ... Ben de nedense öyle şarkılar saçma geliyor.Kudur Baby gibi - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Lağamın dibisn abi :kıskısk: Genişletmek için tıkla ... : kıskıs : kardo
Pondusss' Alıntı: sevmiyorum o şarkıyı 5 10 şarkı hariç nefret ediyorum hatta Genişletmek için tıkla ... Ben de nedense öyle şarkılar saçma geliyor.Kudur Baby gibi - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Lağamın dibisn abi :kıskısk: Genişletmek için tıkla ... : kıskıs : kardo
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: Lağamın dibisn abi :kıskısk: Genişletmek için tıkla ... Lağımın dibi Kıskısk
papakudioflu Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: ben ne istersem hep sen yapıyon Genişletmek için tıkla ... nasil yani
DreaMagiC Üye papakudioflu' Alıntı: herkesin bir yapisi var hepimiz tabi ki ayni olamayiz. Genişletmek için tıkla ... O zamana herkese iyi demek yanlış olur abim herkese göre ayrı iyi var
papakudioflu' Alıntı: herkesin bir yapisi var hepimiz tabi ki ayni olamayiz. Genişletmek için tıkla ... O zamana herkese iyi demek yanlış olur abim herkese göre ayrı iyi var