:oke: döktüruyorsun patron estağfurullah uyduruk mısralar ışte ;)
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: döktüruyorsun patron Genişletmek için tıkla ... estağfurullah uyduruk mısralar ışte
OttomaN TigeR Üye zorluyorum kendimi ama nafile gözler kapanıyo malesef kaçıyorum - - - Eklendi - - -
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: zorluyorum kendimi ama nafile gözler kapanıyo malesef kaçıyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... güle güle abeyy - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: geziyorum Genişletmek için tıkla ... bir smart gördüm sanki
OttomaN TigeR' Alıntı: zorluyorum kendimi ama nafile gözler kapanıyo malesef kaçıyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... güle güle abeyy - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: geziyorum Genişletmek için tıkla ... bir smart gördüm sanki
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: zorluyorum kendimi ama nafile gözler kapanıyo malesef kaçıyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... allaha emanet abicim allah rahatlık versin
OttomaN TigeR' Alıntı: zorluyorum kendimi ama nafile gözler kapanıyo malesef kaçıyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... allaha emanet abicim allah rahatlık versin
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: güle güle abeyy - - - Eklendi - - - bir smart gördüm sanki Genişletmek için tıkla ... evet o benim
Elektr0' Alıntı: güle güle abeyy - - - Eklendi - - - bir smart gördüm sanki Genişletmek için tıkla ... evet o benim
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: evet o benim Genişletmek için tıkla ... bir insan'a smartlık bu kadar yakışır Ponduççç da güzel ama en güzeli FurllkaN
Pondusss' Alıntı: evet o benim Genişletmek için tıkla ... bir insan'a smartlık bu kadar yakışır Ponduççç da güzel ama en güzeli FurllkaN
__xXx__ Üye nsekiz' Alıntı: yarın oruç başı herkese iyi geceler görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ne Oldu Genişletmek için tıkla ... paşa bugün acayip ceza yedim kafam hala yerine değil afet
Pondusss' Alıntı: ne Oldu Genişletmek için tıkla ... paşa bugün acayip ceza yedim kafam hala yerine değil afet